- Jeg har alltid trua

På fredag tar KIL-juniorene imot Sarpsborg 08 i åttendedelsfinalen i G19 NM på Gjemselund.

KILs juniorgutter la ned en fenomenal innsats før sommerpausen og har kommet seg videre helt til åttendedelsfinalen i G19 NM. 

Juniorgutta har slått ut Grei, Holmen og Bønes på veien. Neste motstander ut er Sarpsborg 08 førstkommende fredag på Gjemselund. 

- Innsats slår klasse

- Det tenker jeg blir en bra opplevelse og en bra referanse for oss. Vi møter ett av Norges beste lag i sin aldersklasse. Vi må være veldig og klare. Preppe godt gjennom uka og få opp en god stemning i garderoben. Jeg er av den opppfatning av at innsats slår klasse. Og den innsatsen skal vi ha i bånn, sier en krystallklar Charles Berstad.

KIL-legenden er hovedtrener for KILs juniorlag. For øyeblikket ligger laget på en 4. plass i Interkrets B. 

Ludvig Langrekken og resten av juniorgutta gleder seg til NM-kampen.
Ludvig Langrekken og resten av juniorgutta gleder seg til NM-kampen.

Nå ser gutta fram imot fredagens cupkamp. 

- I cupen møter vi presumptivt de beste lagene i Norge. Der er alle i samme båt. Nå er det bare gode lag igjen. Jeg ser for meg Sarpsborg 08 som et finalelag. Men jeg tror gutta gleder seg. Vi gjorde en fenomenal innsats før ferien for å komme oss hit vi er nå, sier treneren.

Og legger til:

- Men jeg slår meg aldri i ro med å ikke komme videre når muligheten først er der.

For Berstad er en vinnerskalle. Og det er nettopp vinnermentalitet, vinnervilje og trøkk rundt det som blir avgjørende på fredag, mener den tidligere stopperkjempen. 

- Jeg har alltid trua

- Jeg håper folk kommer og ser på. Gutta kan få oppleve en kamp med litt mer blest. Det kribler nok litt ekstra foran denne kampen, men det er bare bra. Gutta vet hva vi møter og vet at vi må prestere opp mot maks om man skal få resultat. 

- Har du trua på en skalp?

- Åja, ja, ja ja. Det har jeg alltid. Innenfor landets grenser har vi muligheten til å ta hvem som helst. Og det mener jeg oppriktig. Men jeg vil ha med meg gutta på det. At vi har en felles målsetning om å vinne kampen, avslutter Charles Berstad.

Åttendedelsfinalen mot Sarpsborg 08 spilles på Gjemselund stadion fredag 11. august klokka 18.00. 

Annonse fra Obos-ligaen: