Jonas før Ull/Kisa

Jonas Rønningen har fått muligheten i en litt uvant posisjon de siste kampene, men nå er han igjen klar for ny kamp. Denne gangen borte mot Ull/Kisa. - Vi spiller for tre poeng.

Annonse:

29-åringen Jonas Rønningen har fått muligheten i en noe uvant backposisjon i de siste KIL-kampene etter å ha glimret med sitt fravær på fotballbanen tidligere i sesongen. Nå er han klar for ny kamp - i morgen mot Ull/Kisa - og Rønningen ønsker å ta vare muligheten han har fått:

- Det er gøy å få spille litt igjen for egen del. Jeg har en vei å gå i enkelte faser av spillet, men jeg skal ta godt vare på muligheten, og gjøre mitt beste rett og slett.

Det tette kampprogrammet med kamp mandag-torsdag-søndag setter selvfølgelig sitt preg på KIL-troppen, men lysten på tre poeng trumfer det negative i følge KILs 29-åring.

IMG_7871333
Rønningen i aksjon: Her fra kampen mot LSK på mandag.

- Det er gøy og litt slitsomt på samme tid. Selvfølgelig så har vi nå lyst til å revansjere oss etter forrige kamp. Føler jo ikke det gikk som vi både håpet og ønsket. Jeg føler vi hadde en god inngang til den kampen, og periodevis var det godt. Men vi fikk jo ikke det resultatet vi ønsket oss i det hele tatt. Nå har det handlet om å restituere godt, og komme seg opp på hesten igjen, fortalte Rønningen etter dagens kamp.

Og i forkant av morgendagens oppgjør mot Ull/Kisa så er det tre poeng Rønningen og resten av KIL har fokus på:

- Det er en viktig kamp for begge lag, samtidig er det fryktelig jevnt i OBOS-ligaen - og alle kan slå alle til tider. Vi får bare ta en kamp om gangen, så spiller vi selvfølgelig for tre poeng i morgen. Det er der fokuset ligger.

Se intervjuet med Jonas her:


Annonse fra Obos-ligaen: