Tap mot Sandnes Ulf

Sandnes Ulf vant 2-1 på Gjemselund lørdag ettermiddag.

Det var Sandnes Ulf som uten tvil åpnet best på Gjemselund lørdag ettermiddag. Et godt slått hjørnespark etter fire minutter havnet hos Christian Landu-Landu som enkelt kunne styre ballen i mål og sendte med det gjestene opp i ledelsen.

Etter scoringen var det fremdeles Ulf som styrte oppgjøret, og gjestene hadde flere god muligheter mot et svakt KIL.

KIL spilte seg etterhvert mer og mer inn i kampen, og da Harald Holter fikk hodet på et godt innlegg fra Iman Mafi så var Ulf-keeperen nødt til å gi en retur. På returen var Simon Marklund på rett sted og satt utligningen etter 36 minutter.

Etter scoringen fikk KIL virkelig fart på sakene. Og rullet opp flere gode angrep mot Sandnes Ulf-målet i minuttene før pause. Både Ibrahim og Adem Güven fikk avsluttet mot mål, men man var både uheldige og upresise når det kom til stykket.

Flere mål ble det ikke i kampens første omgang, men Gjemselund-publikumet virket positive etter det KIL viste inn mot sidebyttet.

Det KIL viste i sluttminuttene av første omgang var uansett raskt glemt da Sandnes Ulf ble servert etter 53 minutter. En stygg pasningsfeil endte med at Halgunset kunne sende Kachi igjennom hos gjestene, og nigerianeren sørget for at Sandnes Ulf igjen tok ledelsen på Gjemselund.

KIL presset på utover i oppgjøret, men kom seg ikke til de store farlighetene.  Flere mål ble det ikke på Gjemselund, og kampen endte med det med et tap mot Sandnes Ulf på en dag hvor det ikke helt stemte for KIL.

Hendelser:

4.min 0-1 Sandnes Ulf. Corner til Sandnes Ulf. Landu-Landu får stå alene på bakerste og setter den i mål.

26.min Kjemperedning av Ali. Eriksen får en fot på innlegget, men Ali leser spillet godt og er på rett sted.

36.min 1-1 på Gjemselund! Holter har en god heading mot mål som Sahlgren må gi retur på. Der er Simon Marklund god og setter inn utligningen.

43.min Flere gode muligheter på rappen til Kongsvinger. Ibrahim er alene igjennom, men bommer. Güven klarer heller ikke å prikke ballen i mål like etter.

Pause 1-1 på Gjemselund. Foruten de siste 10 minuttene, så var det Sandnes Ulf som styrte det meste på Gjemselund. KIL var trege fra begynnelsen, men jobbet seg mer og mer inn i oppgjøret etterhvert.

53.min Sandnes Ulf går igjen opp i ledelsen! En stygg feil hos Kongsvinger sørger for at Halgunset kan sende Kachi alene igjennom mot Ali Ahamada. Der gjør nigerianeren ingen feil og sender Sandnes Ulf opp i ledelsen.

62.min Der øker nesten gjestene ledelsen. Eriksen er igjennom mot Ali, men KILs sisteskanse er god.

Slutt Sandnes Ulf vinner fortjent 2-1. De hadde full kontroll den første halvtimen, og ryddet unna det KIL prøvde seg med utover kampen.

KIL – Sandnes Ulf 1-2 (1-1)