KIL-gutta tilbake fra ferie

I dag var laget samlet til den første treningen etter sommerferien. - Det har kriblet i beina etter å komme i gang igjen, sa gutta etter økten.

Annonse:

I ti dager har KIL-gutta nytt en velfortjent ferie fra fellesøkter på Gjemselund. Noen har brukt ferien hjemme i Norge, men de aller fleste har vært utenlands for å slikke sol.

I kveld var det imidlertid en ivrig gjeng som var tilabke på feltet.

- Det er alltid deilig å være tilbake. Det er så klart deilig med ferie, men det begynnner å krible litt i beina etter noen dager. Fint å møte gutta og være i gang igjen, sa Fredrik Pålerud.

Høyrebacken har brukt store deler av ferien sin i Kroatia - der det har gått i soling, avslapping og trening. 

Martin Tangen Vinjor deler de samme tankene som Pålerud om å være tilbake på feltet.

- Det er godt å være tilbake, sier han.

- Det har vært deilig med ferie. Man får slappet av og gjort litt annet. Men det har kriblet godt i beina og det var fint å være tilbake på Gjemselund i dag, fortsetter han. 

Den unge midtbanespilleren har vært en tur i Hellas i ferien. Der har han fått reflektert over en vårsesong som har gitt KIL-gutta en 4. plass på tabellen.

- Vi har vært gode i vår, og det gjør at høsten skal bli enda mer spennende. Det har åpnet seg gode muligheter til å kunne kjempe helt i toppen. Det er det som er målet, sier han.

Pålerud er enig.

- Vi har gjort et godt stykke arbeid for å ligge der vi gjør på tabellen. Vi har tatt bra med poeng og vi håper det fortsetter, sier han.

Begge er godt klare over klubbens mål om en topp 20-plassering - altså 4. plass eller høyere.

Denne uken brukes på mange måter for å komme i gang igjen. KIL-gutta trener fredag klokka 10.30 på Gjemselund. På lørdag er det klart for prestisjefylte KIL-games - der KIL-gutta konkurrerer i ulike friidrettsøvelser. 

Neste uke blir en vanlig treningsuke før det er klart for høstsesongens første kamp i OBOS-ligaen. Den spilles borte mot Sandefjord.

- Det er en utrolig viktig kanmp for vår del. De ligger foran oss på tabellen, og vi ønsker å ta innpå dem. Det blir en veldig tøff bortekamp, sier Pålerud, før Vinjor avslutter med følgende:

- Det blir selvfølgelig en tøff kamp, men vi har vært rba mot topplagene vi har møtt i år, så jeg ser ingen grunn til at vi skal være redde for Sandefjord.

_DSC0524 kopi
Fredrik Pålerud har vært i Kroatia i ferien - og det synes!
_DSC0542 kopi
Martin Vinjor ser ingen grunn til at KIL-gutta skal være redde for Sandefjord - 2. plassen som er den første kampen i høstsesongen.
IMG_4353
Det var helt tydelig at KIL-gutta var glade for å være tilbake igjen - sammen og på Gjemselund!
IMG_4352
Harald Holter er regjerende mester i KIL-games. KIL.no kommer tilbake med mer foran den prestisjefylte konkurransen i morgen!
_DSC0503 kopi
Markus Aanesland har vært i Barcelona. Har han lært seg noen nye finter i ferien?

 

Annonse fra Obos-ligaen: