KIL kåret til Årets klubb i OBOS-ligaen!

Under Fotballfesten 2019 så mottok KIL prisen som "Årets klubb" i OBOS-ligaen!

Annonse:

Årets klubb i OBOS-ligaen er kåret etter følgende kriterier:

  • Kontroll på økonomien
  • Oppfølging av sponsoravtalen med OBOS
  • Enestående på aktivering av OBOS prosjekter
  • Bruk av mediaplattformen.

Før utdelingen sa Eddie Chr. Thomas i OBOS følgende om utdelingen:

– Denne prisen handler ikke om sportslige prestasjoner, men skal være en påskjønnelse til den klubben som i år har vært best på oppfølging av sponsoravtalen vår og andre prosjekter vi har gjennomført med klubbene. OBOS-ligaklubbene lever jo i en konstant konkurransesituasjon om å havne høyest på tabellen, så de er vant til å jobbe for å være best, og vi håper og tror at en kåring som dette vil inspirere til å gjøre en god innsats også på dette området.

Alle 16 klubber i OBOS-ligaen er vurdert og fått poeng på de fire kriteriene, og til slutt var det KIL som toppet "tabellen" OBOS satt igjen med.

- Her må daglig leder få lov til å skryte av sine medarbeidere i KIL-administrasjonen. Med Rune i spissen som har hatt ansvaret for å følge opp OBOS, og aktivering av denne avtalen. Dette har han gjort på en strålende måte, sa Espen Nystuen kort tid etter er at utdelingen var gjennomført.

Og fortsatte:

- I tillegg har Jonas og Erik profilert OBOS på en flott måte gjennom medieplattformen. Vi er stolte over at OBOS er fornøyd med oss, og benytter samtidig anledning til å skryte av OBOS for måten de følger opp sitt sponsorat av Obosligaen på. Vi er heldige som har med oss OBOS på laget, avsluttet et fornøyd daglig leder.

Vi er utrolig stolte av denne utmerkelsen.

— Rune Lundgren

Markedsansvarlig i KIL Rune Lundgren var overrasket, men veldig fornøyd med den flotte anerkjennelsen fra OBOS.

- OBOS som ligasponsor er en fornøyelse å jobbe med. De kommer med massevis av positive tiltak, spesielt OBOS-magasinet og "Åpen Dag" som gir oss helt unike muligheter til å markedsføre klubben i en enda større grad enn vi klarer alene.

Og fortsatte:

- Eddie Thomas er selveste Mr. OBOS, og fortjener betegnelsen HEL VED for å bruke våre egne ord. Vi er utrolig stolte av denne utmerkelsen, tusen takk, avsluttet KILs markedsansvarlig.

Annonse fra Obos-ligaen: