KIL med på Norges Største Reunion

Drømmer du om å flytte hjem til Kongsvinger? 1.februar arrangeres Norges Største Reunion på Kongsvinger. KIL er på plass med en egen stand.

Annonse:

Drømmer du om å flytte hjem, eller kjenner du noen som kanskje kan tenke seg det? Kanskje du er av de som vil vite mer om hva som rører seg i Kongsvingerregionen? Eller har du bare lyst til å komme hjem en helg å ha det moro med gamle kjente?

Hold av lørdag 1. februar

Gjennom hele lørdag 1.februar arrangeres Norges Største Reunion på Kongsvinger. KIL er på plass under dagarrangementet med egen stand på Sentrum videregående skole.

Se hvilke jobbmuligheter og aktivitetstilbud regionen har å by på. Finn drømmehuset, møt venner og gamle kjente, kjøp deg en kaffe og kjenn på den gode stemningen. Denne dagen kommer til å være fylt med liv og røre fra tidlig formiddag til de sene nattetimer.

Hva skjer lørdag 1.februar?

Dag: 

Uforsk mulighetene 

  • På utkikk etter en spennende karriere? 
  • Leter du etter drømmehuset? 
  • Vet du hvilke fritidstilbud som finnes? 
  • Hvordan skal regionen utvikles? 

Møt næringsliv, kultur- og idrettsaktører, bolig og eiendomsaktører fra hele regionen på Sentrum videregående skole og få informasjon om alt det spennende som skjer i regionen. Det blir masse aktiviteter for barn og unge i både i biblioteket og Kongsvingerhallen. Åpent mellom kl. 11-15. Gratis inngang.

Kveld:

Ha det gøy med venner og kjente 

Bli med på feiende flott festforestilling, dans til gamle slagere, treff venner og le av gode minner. Få med deg ”var du der da...” og ”husker du da vi…” i Kongsvingerhallen. Ta med deg guttegjengen, barselgruppa, håndballlaget, tinderdaten, dama eller kom for deg selv.

Festforestillingen vil inneholde innslag fra nasjonalt kjente stjerner fra regionen vår, standup/improteater, sirkus og mye mer. Artister bekreftes fortløpende.

Det blir DJs som spiller musikken du husker fra ungdommen og Loveshack spiller rocken du hørte på stadionkonserter og på vorspiel.

Les mer om arrangementet her: https://kongsvingerregionen.no/norges-storste-reunion/

Loveshack

Husker du Loveshack under Cupfinalefesten i 2016? De underholder på kveldsarrangementet lørdag 1.februar. Dette vil du ikke gå glipp av! Hold av datoen og spre ordet til de du kjenner. 

Se video fra den legendariske festen på Kontraskjæret under. Kanskje litt av stemningen kan gjenskapes lørdag 1.februar?


Annonse fra Obos-ligaen: