Klar kaptein: - Vi må ville mer

Adem Güven er tydelig på hva som må til for å sørge at samtlige tre poeng blir igjen på Gjemselund etter Eidsivakampen i morgen kl 20.30.

Annonse:

Det nærmer seg endelig Eidsivakampen på Gjemselund. KIL tar i mot HamKam til dyst kl 20.30 fredag kveld.

- Det blir nok en tøff match, men vi er godt forberedt og klar for morgendagen, forteller KIL-kaptein Adem Güven etter dagens økt på Gjemselund.

KIL kommer fra et tap (2-0) borte mot LSK på Åråsen for tre dager siden. HamKam på sin side har hatt fri helt siden 14.september, da de tapte 3-0 borte mot Strømmen. Men at HamKam har noen fordel med tanke på ekstra hviledager tror ikke KIL-kapteinen har noen særlig betydning:

- Akkurat det skal ikke bety så mye. Vi har hatt nok av dager til å restituere, og vi har hatt god til å forberede oss. Nå handler det mye mer om hvem som er mest mulig på fra start, det er det laget som stikker av med poengene.

Med kamp på mandag og treningsfri tirsdag har det kun vært to økter på KIL-spillerne før Eidsivakampen fredag kveld. Men Güven forteller om en fokusert gruppe som har brukt de siste dagene godt på å forberede seg til et oppgjør som betyr litt ekstra.

IMG_8035
- Vi må ville mer enn de, fortalte KIL-kaptein Adem Güven etter siste økt før morgendagens Eidsivakampen: KIL-HamKam.

- Vi har hatt fokus på flere ting denne uka, blant annet hvordan vi skal sørge for flere mål. Og det håper vi at vi får vist fram i morgen. Samtidig så er det ingen vanlig kamp. Ikke bare er det viktig med tre poeng, men det er en viktig kamp vi gleder oss ekstra til, og det merker man på hele spillergruppa her.

Frykter vi HamKam?
- Det gjør vi absolutt ikke. Vi har tøffe kamper hver eneste uke, og ingenting er annerledes her. Det blir en jevnspilt og tøff kamp, det er jeg sikker på, men det laget som vil mest tar dette hjem.

Og KIL-kapteinen avslutter:

- Vi må ville mer enn de. Da vinner vi. Vi har gode nok fotballspillere til å ta HamKam, men det handler om hvem som vil mest akkurat i morgen. Og det skal være oss, og det er tre poeng som gjelder.

 

Annonse fra Obos-ligaen: