Knuste Fart på bortebane

KIL 2 avgjorde kampen mot Fart tidlig og kontrollerte kampen inn til en fin 7-0-seier.

Allerede etter fire minutter tok KIL 2 ledelsen etter en flott scoring av Peder Langbråten som fikk sin debut fra start i 4. divisjon i dag.

Etter femten minutter økte Martin Tangen Vinjor med en strålende avslutning i krysset. KIL ledet 2-0 og kaptein Johan Wennberg hadde vært nest siste på begge de to første scoringene.

Etter 22 minutter var det kapteinens tur til å score. Dylan Murnane slo ut corneren i returrom og Wennberg chippet ballen elegant i mål til 3-0.

To minutter etter hvilen scoret Ludvig Langrekken 4-0-målet og kampen var definitivt kjørt.

KIL 2 foretok flere bytter utover i andreomgangen og rytmen ble litt brutt, men innbytterne bidro bra til at KIL 2 scoret flere mål.

Sander Røed assisterte Murnanes 5-0-scoring. Og like etter assisterte Murnane på nok en scoring – denne gangen også til Wennberg. Det stod 6-0 til KIL 2.

I kampens siste minutt scoret Røed 7-0-målet etter et bra oppspill fra Mikkel Nerland. KIL 2 vant dermed kampen 7-0.

- En kamp vi dominerer fra start til slutt. Vi er veldig gode i perioder når vi lar ballen gå på få touch og velger fornuftig når vi skal gå framover. Vi har full kontroll bakover og Fart kommer seg ikke til en ordentlig sjanse. Godt levert av gutta og veldig bra bidrag fra A-lagsgutta, oppsummerte trener Erik Gusterud etter kampslutt.

Og la til:

- Det er også veldig kult å kunne gi flere unggutter spilletid.

Peder Langbråten (f. 2001) startet kampen, mens Mortaza Masi og Alexander Håpnes (begge f. 2001) kom inn. I tillegg er Sander Rønning-Hermansen, Sander Røed, Eirik Dahl Åsvestad og Magnus Sagbakken født i 2000.

Fart – KIL 2 0-7 (0-3)
Fart kunstgress
50 tilskuere

Gult kort, KIL: Markus Skjellum og Johan Wennberg

Mål: 0-1 Peder Langbråten (4), 0-2 Martin Tangen Vinjor (15), 0-3 Johan Wennberg (22), 0-4 Ludvig Langrekken (47), 0-5 Dylan Murnane (81), 0-6 Wennberg (88), 0-7 Sander Røed (90)

KIL 2 (4-4-2): Aleksey Gorodovoy (Magnus Sagbakken fra 78.) – Sander Rønning-Hermansen, Christian Røer, Markus Skjellum, Dylan Murnane – Peder Ruud Dingstad (Sander Røed fra 46.), Johan Wennberg, Martin Tangen Vinjor (Eirik Dahl Åsvestad fra 64.), Andreas Kytiri (Mortaza Masi fra 70.) – Ludvig Langrekken (Mikkel Nerland fra 60.), Peder Langbråten (Alexander Håpnes fra 78.)

Benken: Magnus Sagbakken, Sander Røed, Eirik Dahl Åsvestad, Mortaza Masi, Mikkel Nerland og Alexander Håpnes.