Kongsvinger-gutt opp i A-stallen

Ludvig Halvorsen Langrekken (18) har skrevet under på sin første proffkontrakt med KIL.

Annonse:

Han er ung, han er lokal og han er klar for A-lagsspill for KIL. Kongsvinger-gutten Ludvig Halvorsen Langrekken har skrevet under på sin første proffkontrakt med klubben. 

Spisstalentet debuterte allerede for A-laget i 2015. Dessverre har sykdom- og skadeopphold satt noen bremser på utviklingen.

Men med en enorm innsats har den lokale unggutten kjempet seg tilbake, levert varene og gjort seg fortjent til A-lagskontrakt - i førsteomgang i tre år framover. 

- Ludvig har vist et potensiale tidlig og har gjennom en lang skadeperiode jobbet utrolig godt og kommet tilbake som en sterkere og bedre versjon enn før skaden. Det er gledelig å se. Vi ønsker å belønne Ludvigs gode innsats med en proffkontrakt, sier sportssjef Espen Nystuen.

Og legger til:

- Ludvig har vist på A-treninger og B-lag at han har kvaliteter som vi kan få nytte av både på kort sikt og spesielt på lang sikt.

Nystuen roser også arbeidet i klubbens utviklingsavdeling. 

- Det er også gledelig å registrere at vårt arbeid i utviklingsavdelingen over tid gir resultater. Jeg vil rose Charles Berstad, Erik Gusterud og Trond Amundsen som har jobbet tett med Ludvig og gi honnør til NTG som tilrettelegger for god spillerutvikling, sier sportssjefen.

Langrekken har gått gradene i KIL-systemet og blir den andre unggutten som i år tar steget opp på A-laget. 

- Det er stort og jeg er veldig stolt. Det har egentlig vært et mål lenge og en barndomsdrøm. Forhåpentligvis er dette det første store steget i en lang fotballkarriere, sier Ludvig Langrekken.

- Barndomsdrøm, sier du. Kan du utdype?

- Det er veldig stort. Jeg var på Gjemselund annenhver søndag for å se på KIL-kamper fra jeg var liten. Jeg har hele tiden hatt en drøm og et mål om å være en del av det laget. Jeg er veldig takknemlig for muligheten KIL gir meg, sier spisstalentet.

- Jeg føler meg helt klart hjemme på Gjemselund, legger Langrekken til.

Nå ser Kongsvinger-gutten fram til å bidra til en god avslutning på høstsesongen.

-  Nå er det egentlig bare å komme inn i gruppa og bidra så mye som mulig for at laget skal gjøre det best mulig. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre meg fortjent til spilletid og kommer til å gi alt for laget og klubben, avslutter Ludvig Langrekken. 

Luddebass
Ludvig Langrekken i aksjon mot Levanger i OBOS-ligaen.

Ludvig Halvorsen Langrekken

  • Født: 3. januar 1999 (18 år)

  • Posisjon: Angrep

  • Aktuelt: Signert en treårskontrakt med KIL

Annonse fra Obos-ligaen: