Kontrastenes kamp på Gjemselund

KILs juniorlag ledet 3-0 til pause over topplaget Nordstrand, men endte med å tape kampen 3-4.

Det var en jevnspilt og tøff kamp mot topplaget Nordstrand for KILs juniorer på Gjemselund torsdag kveld.

Selv om gjestene åpnet kampen best, tok KIL-gutta over og styrte mye. Etter hvert ble det også skapt sjanser. Og mål.

Etter en drøy halvtime tok KIL ledelsen ved Ludvig Langrekken etter at Mikkel Nerland la godt inn fra venstresiden.

Fem minutter senere doblet Nils Kristian Gudbrandsen KILs ledelse da han vendte opp og klemte til. 2-0.

Tre minutter før pause økte Eirik Dahl Åsvestad KILs ledelse til 3-0. Det var stillingen ved pause.

Etter hvilen kjempet Nordstrand seg tilbake og etter 90 spilte minutter pluss tillegg kunne man konstantere at det var kontrastenes kamp for KIL.

Nordstrand reduserte på et billig straffespark etter 51 minutter. Gjestene reduserte på nytt etter 60 minutter.

KIL ristet etter hvert av seg Nordstrand-presset og kom seg til flere nesten-muligheter. Men bakover i banen glapp det for KIL-gutta.

Ti minutter før slutt utlignet gjestene til 3-3. Og Oslo-laget scoret nok en gang på Gjemselund. To minutter før full tid ble KIL kontret i senk og 3-4 var et faktum.

KIL - Nordstrand 3-4 (3-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere

Gult kort, KIL: Matias Aadnøy

Mål: 1-0 Ludvig Langrekken (31), 2-0 Nils Kristian Gudbrandsen (36), 3-0 Eirik Dahls Åsvestad (42), 3-1 (51), 3-2 (60), 3-3 (80), 3-4 (89)

KIL (4-4-2): Henrik Tesli - Johan Olsen, Markus Nygård, Matias Aadnøy, Mikkel Nerland - Peder Ruud Dingstad, Sigve Ravnåmo (Oskar Hansen fra 89.), Simen Aasmundstad, Eirik Dahl Åsvestad (Sander Røed fra 83.) - Nils Kristian Gudbrandsen, Ludvig Langrekken (Peder Langbråten fra 60.)

Benken: Magnus Sagbakken, Sander Rønning-Hermansen, Adrian Barosen, Sander Røed, Oskar Hansen, Mortaza Masi og Peder Langbråten.