Lite å juble for

Det ble poengdeling da KFUM gjestet Gjemselund på palmesøndagen.

Det ble en jevn og ganske sjansefattig førsteomgang mot KFUM. Lagene hadde i perioder et visst trykk på hverandre, men vi klarer ikke å si at det ene var bedre enn det andre totalt sett.

Ali Ahamada viste gjennom omgangen at han kan bli viktig for KIL i år. KFUM kom flere ganger til avslutninger i god posisjon, men vår keeper gjorde jobben. Våre gutter hadde også sine muligheter, men både Adem Güven og Marlinho sløste med sjansene.

Gutta kunne ta med seg enkelte fine angrep og noen lekre detaljer inn i garderoben. Vi på tribunen var stort sett enige om at det ikke luktet mål av våre gutter.

De siste 45 minuttene startet som de første sluttet. Det var tett og jevnt. Femten minutter ut i omgangen vant KIL ballen høyt i banen og Marlinho kunne spille Holter opp utenfor sekstenmeteren. Gruegutten fyrte løs, men ballen snek seg over tverrliggeren.

Etter denne sjansen var det gjestene fra Oslo som tok tak i kampen. De la tidvis et godt trykk på KIL og gutta hadde nok med å forsvare seg. Ved flere anledninger var det kaos bådei og rundt KILs sekstenmeter.

Minutter før slutt spilte innbytter Simon Marklund Adem Güven fri inne i boksen. Han ble dratt ned og KIL fikk muligheten fra straffemerket. Jonas Rønningen tok ansvar, men klarte ikke å treffe mål. Sammen med to ekstra poeng forsvant ballen over tverrliggeren.

Dermed endte det uavgjort i en ganske rotete og jevnspilt kamp.

Hendelser:

10. min.: KFUMmed kampen første gode mulighet. Heldigvis redder Ahamada redder til corner med påfølgende kaos foran mål.

14. min.: KIL med tre cornere i løpet av to minutter. Christian Røer for en god mulighet, men hardt presset header han utenfor.

17. min.: Marlinho i full fart på kontring. Han har med seg Jonas Rønningen, men velger skudd fra 40 meter. Det ble ingen god løsning.

18. min.: Marlinho spilt nydelig igjennom i midten, men bruker for lang tid på å få kontroll og avslutte. Mister ballen.

22. min.: Bra KFUM-mulighet etter dribleraid på vår venstreside, men etter litt klabb og babb foran mål renser Skagestad unna.

25. min.: KFUM med en god mulighet som resulterer i corner. Hammer med en svært god mulighet da han umarkert header over.

31.min.: KFUM alene gjennom i midten. Våre stoppene jobbe den utrolig nok opp og det blir corner med påfølgende feilberegning av Ali Ahamada. En farlig heading reddes på streken av Christian Røer.

35. min.: Adem Güven heades gjennom av Rønningen, men han setter ballen over både den utrusende keeperen og mål.

36. min.: Marlinho med flott forarbeid på kanten. Nguemo får ballen litt ute i boksen og fyrer løs, men skuddet slås til corner.

41. min.: Marlinho med et godt dribleraid i boksen. Han skyter over fra litt spiss vinkel.

43. min.: KFUM med skudd like utenfor. Ahamada i full strekk, men hadde neppe tatt den om den var på andre siden av stolpen.

60. min.: Flott kontring med skudd over av Holter. Til corner

60. min.: Bytter Mafi og Gjerstrøm ut. Bojang og Vinjor inn. Førstnevnte får sin debut for KIL.

62. min.: Vinjor kommer ned til linja og legger ut 45 grader. Det flikkes, men touchet blir for tynt og ballen går på tvers av mål.

64. min.: Kaos i og rundt KIL sin sekstenmeter. Bare marginer gjør at ikke KFUM får avsluttet bedre og tar ledelsen.

75. min.: KFUM spiller seg gjennom og kommer til skudd fra 15 meter. Rett på Ahamada som redder enkelt.

84. min.: Nguemo byttes ut. Simon Marklund inn.

87. min.: KIL kontrer og Marklund spiller til Güven som dras ned inne i boksen. Dommeren blåser straffe.

88. min.: Jonas Rønningen brenner straffen over mål.

90. min.: KFUM kontrer og kommer til en god skuddmulighet. Ahamada redder fint.

KIL – KFUM 0-0 (0-0)