Lokal gutt får muligheten

Kongsvingergutten Martin Berget Johnsen skal endelig få representere KIL i eSerien: - Jeg skal vise meg fram.

Annonse:

KIL har deltatt med sitt eSport-lag i eSeriens tre første sesonger. Med varierende resultater så langt i inneværende sesong, så er det duket for endringer nå som eSerien nærmer seg en avslutning med kun to runder igjen.

Lokal gutt får muligheten

Endringen foran KILs siste fire kamper i eSerien er at Martin Berget Johnsen erstatter enten Behar Kovaci eller Mats Bergstrøm som frem til nå har vært KILs faste FIFA-makkere. Og det er en lokal unggutt som virkelig gleder seg til å vise seg frem for både andre FIFA-spillere, men også for KIL-supporterne.

- Det blir veldig tøft. Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang. Det blir en ny utfordring, og det blir spennende å få målt seg mot så gode spillere.

Unggutten har naturligvis spilt mye FIFA, og har også deltatt i KILs FIFA-turneringer tidligere. Der viste han frem imponerende ferdigheter. Nå er han klar for å vise resten av Norge hvor god han er:

- Jeg har endel gode resultater i Weekend League å vise til, og har spilt FIFA siden jeg var liten gutt. Det blir morsomt å se hvor nivået mitt er, men hvis jeg har dagen skal jeg bite ifra meg.

Og som Kongsvingergutt innrømmer han at det er moro å få representere laget fra hjembyen:

- Det er stort å få representere KIL. Jeg har jo alltid fulgt KIL, og det er godt å endelig få muligheten.

IMG_7108
HEL VED: Kongsvingergutten Martin Berget Johnsen er klar for å representere KIL i eSerien.

Berget Johnsen signerte i utgangspunktet som KILs reservespiller i forkant av inneværende sesong, men nå som han får muligheten er han tydelig på at han ikke er noen reserve fremover:

- Jeg mener toppnivået mitt er godt nok, samtidig blir det en ny opplevelse med å sitte i studio med kamera og den biten - men jeg tror jeg skal klare meg bra. Nå skal jeg spille såpass godt nok at jeg får muligheten også utover torsdagens kamper.

- Nå må vi hente poeng

Med 10 poeng på 12 kamper har KILs eSport-lag skuffet så langt, men de har enda forhåpninger om å bite fra seg i sesongens fire siste kamper. På torsdag er motstanderne Ranheim og Stabæk.

- Det er ikke bra nok at vi ligger såpass langt nede på tabellen, så vi får satse på å hente poeng nå. Ihvertfall Ranheim har en meget god spiller jeg har fulgt med en stund, og begge lagene vi møter nå har jo gjort det bedre enn KIL, så det er tøff motstand - helt klart.

Og KILs 16-åring har planen klar for torsdagen:

- Jeg er defensiv i stilen og jeg slipper inn lite mål. En svakhet er kanskje at jeg kan bli litt sint, og da faller spillet fort fra hverandre.

Og Martin understreker at han har fokus på å unngå nettopp det nå på torsdag. Da skal han nemlig få vist seg frem:

- Nå skal jeg vise meg fram for eSport-verden, og jeg skal love å gjøre mitt aller beste for at vi klatrer på tabellen. Nå må vi hente poeng, avslutter Martin.

KILs kamper ser du på KILs Twitch-kanal og på våre facebooksider torsdag.
Kampstart mot Ranheim er kl 18.05, og kampstart mot Stabæk er kl 20.05.

esport - 2020 spons

 

Annonse fra Obos-ligaen: