Lokal profil forlenger

Fredrik Mani Pålerud fortsetter i KIL også i 2020. - Drømmen er å spille Eliteserie med KIL, sier den lokale profilen.

Annonse:

Fredrik Mani Pålerud har i dag signert under på en kontrakt som gjør han til KIL-spiller ut 2020-sesongen. 

KIL-sjef Espen Nystuen er fornøyd med at profilen er med videre.

- Fredrik er en viktig kontinuitetsbærer. Han er den av alle spillerne som er i stallen i dag, som har vært lengst sammenhengende i klubben. Han kom til oss allerede sommeren 2013, og har vært med på en reise fra vi var et lag midt på treet i andredivisjon, sier Nystuen.

Og fortsetter:

- Fredrik har uttalt at han har en drøm om å spille i Eliteserien for Kongsvinger. Det hadde vært utrolig morsomt om vi som har fulgt Fredrik lenge, kunne fått oppleve det sammen med ham. 

25-åringen selv forteller at det var et enkelt valg å signere under på en ny avtale med klubben.

- Jeg har vært her i mange år nå, og trives fortsatt veldig godt. Har fått en litt annen rolle etter hvert som jeg har blitt mer erfaren, og synes det er veldig spennende. Man tar en større del av prosjektet enn man kanskje gjør som unggutt. Jeg har veldig lyst til å rykke ppp med KIL, og den lysten har blitt større med årene, sier han.

Høyrebacken fra Finnholt fortsetter:

- Jeg har stor tro på det prosjektet vi startet opp med fra tiden jeg kom inn i klubben. Vi kommer nærere og nærmere for hvert år. Vi har møtt en del utfordringer, men jeg føler vi har kommet styrket ut av det. Det var ikke et vanskelig valg å signere ett år til med KIL. 

Pålerud har spilt 155 kamper for KIL. Nå gleder 25-åringen seg til å ta fatt på en spennende høstsesong med klubben i hans hjerte.

- Vi har alt å kjempe om, og klarer vi en kvalikplass kan alt skje. Fjerdeplassen er målet, vi er på skuddhold og alt er mulig, sier han offensivt. 

Annonse fra Obos-ligaen: