Ny kontrakt for Holter

Harald Holter har signert ny kontrakt med KIL. - Jeg stortrives i klubben, sier den lokale midtbanespilleren.

Annonse:

KIL-sjef Espen Nystuen kunne gledelig meddele at Grue-gutten Harald Holter har signert under på en ny avtale med klubben.

- At Harald signerer ny kontrakt er svært viktig for oss. Han er en del av den lokale stammen som vi over mange år har bygd opp. Flere av guttene begynner å nærme seg å være rutinerte OBOS-spillere, og det er gledelig å se at det nå er Christian, Fredrik og Haralds tur til å ta vare på og stille krav til unggutta, sier han.

Og fortsetter:

- Harald har alltid vært en solid kar med gode holdninger, svært solide verdier og beina godt plantet på bakken. Hittil i år har vi sett at Harald i tillegg har vokst fram som en av lederskikkelsene i gruppa. Jeg håper at Harald fortsetter sin fine utvikling, og at vi er heldige som får glede av Harald hvertfall ut 2020. 

Stortrives i klubben

Midtbanespillerens kontrakt gikk opprinnelig ut etter 2019-sesongen. Holter er meget fornøyd med å skrive under på en forlengelse.

- Jeg er strålende fornøyd med det. Jeg signerer fordi jeg trives veldig godt i klubben og har funnet meg godt til rette både i byen og i klubben. Jeg ser at vi har noe uforløst her og jeg har lyst til å få til enda mer sammen med KIL, sier Holter.

Den lokale unggutten går inn i sin femte sesong som KIL-spiller. Grue-gutten skryter av klubbens fokus på lokale spillere.

- Det er en av grunnene til at jeg trives godt. Vi er en sammensveiset og fin gjeng her. Det gjør at man har lyst å være her. Vi lokale er kanskje litt ekstra knyttet sammen og det er veldig positivt, sier han.

Ønsker å bidra mer

Holter nærmer seg hundre kamper kamper for klubben. Over 70 av de er i OBOS-ligaen.

Midtbanespilleren forteller at han ønsker å bidra mye mer i 2019 enn han har klart i sine første år i klubben. 

- Det har vært litt berg og dalbane for min del. Første året jeg kom hit var det bra og 2016-sesongen var veldig gøy. Så har 2017 og 2018 vært to litt tunge år. Ikke fast, inn og ut av laget og en del utfordringer sånn sett. Men føler jeg har hatt en god oppkjøring i år og er klar for å bidra mer. Jeg håper jeg kan bidra mer og være en viktigere spiller for KIL i 2019, fortsetter han.

- Hva kan du å bidra med?

- Jeg er en ballvinner og håper jeg kan bidra med det. Og bidra gjennom erfaring. Jeg har spilt noen sesongen her og nærmer meg hundre kamper. Det er ikke all verden, men samtidig er jeg der at jeg bør bidra med litt erfaring. Jeg kjenner klubben og folka her godt. Jeg ønsker å spille andre gode og gjøre folk rundt meg bedre. 

Vil spille Eliteserie for KIL

Holter er på mange måter prototypen på spilleren KIL ønsker seg. Han er hel ved, har store ambisjoner og liker å spille ballbesittendefotball. 

Selv føler 23-åringen at klubben er en perfekt match. 

- Det er jo også grunnen til at jeg trives så godt her. Klubben gjør en god jobb og jeg føler vi bygger opp noe bra her. Vi har tatt nye steg hvert eneste år jeg har vært her. Vi er ikke der vi vil ennå, men vi er på vei.  

- KIL gir spillerne sine tid og mulighet til å lykkes. Vi ønsker å bygge noe selv. Det er utrolig artig å være en del av det, fortsetter Grue-gutten. 

Holter har store ambisjoner - både for sin egen del og klubbens del. Helst ønsker han å spille Eliteserie med KIL.

- Det er å spille i Eliteserien med KIL som er ambisjonen. Som spiller ønsker jeg å spille i Eliteserien, men det er først og fremst for KIL. Det tror jeg absolutt er mulig, avslutter 23-åringen. 

Annonse fra Obos-ligaen: