Ny kontrakt for Ludvig

Kongsvingergutten Ludvig Langrekken har forlenget sin kontrakt med ytterligere 2 år.

Annonse:

Kongsvingerguttens kontrakt gikk opprinnelig ut etter 2020-sesongen, men spissen har nå satt navnetrekket sitt på en ny KIL-kontrakt som gjør han til KIL-spiller ut 2022.

Langrekken er godt fornøyd med å skrive under på en kontraktsforlengelse:

- Det er veldig deilig. Det er i denne klubben jeg har vokst opp, og spilt barne- og ungdomsfotball. Nå har jeg hatt noen utfordrende år med skadeproblematikk, men jeg må si at ting ser bra ut nå og det at det nå er spikret at jeg fortsetter i klubben er helt klart skikkelig stas.

IMG_8973
Vil bidra til å vinne fotballkamper: Med ny kontrakt på plass er fokuset rettet mot seriestarten mot HamKam for Ludvig Langrekken.

Og om nettopp det å spille for KIL legger ikke Ludvig skjul på at han er stolt over å representere byens fotballag:

- Som en Kongsvingergutt er det jo enkelt å se hva fotballen betyr for folk i byen. Det gjør meg stolt.

- Fokus på å komme i form

Langrekken debuterte allerede for KILs A-lag i 2015, og signerte sin første proffkontrakt for klubben to år senere. Dessverre har sykdom- og skadeopphold utsatt det store gjennombruddet. Ludvig var også på utlån til Asker i 2018, og totalt har det blitt 15 kamper for KILs A-lag i serie og NM.

Nå kjenner unggutten at kroppen spiller på lag og at ting fungerer som det skal. Nå venter han bare på flere kamper - og da skal målene komme:

- Denne sesongen vil jeg være med å bidra til å vinne fotballkamper gjennom å score mål og jobbe knallhardt i hver eneste mulighet jeg får.

Den lokale unggutten har imponert i sesongoppkjøringen, og med scoringer i flere av treningskampene, nå sist mot LSK i generalprøven, så kjenner han seg godt forberedt inn mot seriestart mot HamKam 3.juli:

- Jeg føler meg veldig klar for sesongstart nå, det har vært godt å få satt ting på plass slik at jeg bare kan fokusere på fotballen. Det har vært godt å ha en skikkelig sesongoppkjøring med et tydelig fokus på å komme i form, i stedet for utallige timer på styrkerommet som det har vært mye av tidligere.

_DSC0553333
Følelser: Ludvig gir alt på fotballbanen.

Vil få gjennombruddet - og rykke opp

Når vi fører samtalen over på hva Ludvig nå skal bidra med den kommende sesongen legger han ikke skjul på at han er ambisiøs. Det blir nemlig raskt snakk om Eliteseriespill.

- Målet mitt de neste årene er å spille meg til en fast plass på laget og være en viktig bidragsyter til at klubben rykker opp til Eliteserien. Det hadde vært utrolig moro å være med på noe slikt.

_DSC0352
Ønsker fast plass: Langrekken har fått mange muligheter i sesongoppkjøringen, nå ønsker han å spille seg til en fast plass når OBOS-ligaen starter opp. Her svever han (nesten) høyest mot LSK i generalprøven.

Langrekken har som kjent vokst opp i både byen og klubben, og mener knallhardt arbeid og det å ta vare på mulighetene når de først dukker opp har vært viktig for hans del. Det ga han til slutt en proffkontrakt i KIL, og på spørsmål om Ludvig har et godt råd til yngre og håpefulle i Kongsvinger-regionen som drømmer om en mulighet i KIL-drakta så er han klar:

- Det handler om å jobbe knallhardt hver eneste dag, og å ta vare på de mulighetene man får. Det har vært fokuset mitt gjennom ulike aldersbestemte lag, og hele veien opp. Det har fungert for meg, og det er vel kanskje det rådet jeg kan gi til yngre talenter som vil noe med fotballen.

Ludvig Halvorsen Langrekken

  • Født: 3. januar 1999 (21 år)

  • Posisjon: Angrep

  • Aktuelt: Signerte en ny 2-årskontrakt med KIL.

Annonse fra Obos-ligaen: