Ny seier for KIL 2

Sist uke slo et ungt mannskap Follebu på bortebane. I går kveld vant et A-preget KIL 2 komfortabelt over opprykksjagende Faaberg.

Annonse:

KIL 2 fikk - heldigvis - en god start på kampen mot et godt bortelag i Faaberg. Allerede etter seks minutter satt ballen nettet.

Det var Christian Røer som var sist på ballen etter litt klabb og babb inne i feltet etter et frispark fra utenfor 16-meteren. 1-0 til KIL 2.

Markus Aanesland - som var en som skilte seg positivt ut i gårdagens kamp - doblet KILs ledelse med en flott scoring etter femten minutter.

Etter hvilen la Eirik Dahl Åsvestad på til 3-0. Innbytteren fintet frekt bort en Faaberg-spiller, dro seg inn og avsluttet pent i lengste.

Resten av kampen ble en slags transportetappe. Kampen endte 3-0 til KIL 2.

KIL 2 - Faaberg 3-0 (2-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere

Gult kort, KIL 2: Markus Skjellum, Eirik Dahl Åsvestad

Mål: 1-0 Christian Røer (6), 2-0 Markus Aanesland (15), 3-0 Eirik Dahl Åsvestad (50)

KIL 2 (4-4-2): Simon Thomas - Ridouan Essaeh, Daniel Lysgård (Matias Aadnøy fra 66.), Markus Skjellum, Christian Røer - Peder Ruud Dingstad (Eirik Dahl Åsvestad fra 46.), Even Bydal, Jørgen Kolstad, Martin Vinjor (Sander Røed fra 66.) - Ludvig Langrekken (Peder Langbråten fra 20.), Markus Aanesland