Nytt tap for KIL 2

KIL 2 startet godt, men tapte til slutt hjemme mot Raufoss 2 søndag ettermiddag.

KIL 2 kom klart best i gang i oppgjøret mot Raufoss 2 i Norsk Tipping-ligaen mot på Gjemselund søndag ettermiddag.

Allerede tidlig i kampen produserte laget flere store muligheter og etter et drøyt kvarter satt ballen i mål. Sander Røed assisterte Lucas Morais som på godt vis satte inn 1-0.

Den gode starten varte imidlertid bare i om lag tjue minutter og gjestene fra Raufoss spiste seg mer og mer inn i kampen.

Etter 26 minutter headet Ville Jalasto for svakt tilbake til Stian Bolstad i KIL-buret. Keeperen felte Gard Simenstad som var på vei mot ballen vekk fra mål og det ble blåst straffespark. Kristoffer Nessø satte inn 1-1.

Begge lag produserte noen ålreite muligheter inn mot pause, men det var kun gjestene som fikk uttelling etter uheldig inngripner av Bolstad på et korridorfrispark som ble slått inn i feltet. Andreas Østerud kunne heade ballen i mål fra om lag fem meter og kampen var snydd på hodet. Det stod 1-2 til pause.

I andreomgang produserte verken KIL 2 eller Raufoss 2 de helt store mulighetene. Det var samtidig lite veletablert spill og gjestene kontrollerte på mange måter inn seieren.

Det endte dermed i nok et skuffende tap for KIL 2 - det tredje på rad. KIL 2 står med syv poeng på seks kamper og ligger foreløpig på en 10. plass på tabellen.

KIL 2 - Raufoss 2 1-2 (1-2)