OBOS på besøk

Tirsdag fikk vi storfint besøk fra OBOS. - Når vi først kommer i gang skal vi gjøre dette til en minneverdig sesong.

Annonse:

Eddie Chr. Thomas fra OBOS tok tirsdag turen innom Kongsvinger og Gjemselund. Eddie skulle egentlig overvære KIL - Ranheim mandag kveld, men alternativet med en kaffekopp sammen med KILs Rune Lundgren var han allikevel godt fornøyd med.

- Det ble det nest-beste da det dessverre ikke ble noen kamp i går, men det er alltid hyggelig å komme på besøk her til Gjemselund, fortalte Thomas etter å ha overværet KILs trening i påskesola.

Og la til:

- Det er moro å se den entusiasmen dere klarer å opprettholde i form av Koronakampen dere kjører på med nå, og jeg var selv inne i VIPPS og kjøpte en fiktiv billett. Nå har jeg i tillegg kjøpt et par eggelikør jeg skal kose meg med i påsken fra deres virtuelle meny.

Mr. OBOS-liga

Thomas er for de fleste kjent som selveste Mr. OBOS-liga. Og selv om årets utgave må vente på seg er Thomas klokkeklar på hvordan OBOS stiller seg til den utforutsette utsettelsen:

- Vi i OBOS forholder oss til den avtalen vi har, og selv om det i dag ikke blir spilt kamper i OBOS-ligaen så er vi selvfølgelig vårt ansvar bevisst som ligasponsor. Uansett hvordan sesongen i 2020 ender med å bli gjennomført.

Og fortsatte:

- Vi opplever jo nå hva slags status norsk fotball har, for savnet blir jo større og større for hver eneste dag som går. Nå ser vi jo hva dette betyr for folk, og det er inspirerende. Når vi først kommer i gang så skal vi gjøre dette til en minneverdig sesong, avsluttet Thomas.
 

Annonse fra Obos-ligaen: