Opprykk til 3. divisjon!

KIL 2 rykket opp til 3. divisjon etter seier mot Trysil onsdag kveld. Se jubelbilder og video her!

Annonse:

Et ungt KIL 2-mannskap fikk en god start på kampen mot gjestene fra Trysil. Allerede etter syv minutter satte Lucas Morais ballen i mål til 1-0 etter et innlegg fra Fredrik Pålerud.

Fire minutter senere doblet Sander Røed ledelsen til 2-0 etter en flott chip over Trysils keeper.

Daniel Lysgård satte inn 3-0 på en corner etter tjue minutter, mens Andreas Kytiri banket inn 4-0 tre minutter senere.

Røed sendte et nydelig frispark i mål minuttet senere. Før pause la Kytiri på til 6-0.

Christian Røer fortsatte målkalaset etter hvilen. 7-0 til KIL 2. Morais scoret KILs åttende mål etter 58 minutter og det niende etter 61 minutter, noe som sikret hat-trick for brasilianeren.

Simen Aasmundstad fikk æren av å sende KIL 2 opp i 10-0 – fortsatt med 22 minutter igjen å spille.

Morais satte inn sitt fjerde mål etter 71 minutter, og dermed stod det 11-0 til KIL 2. Røer stanget inn 12-0 ti minutter før full tid.

Innbytter Peder Langbråten økte til 13-0, Røed ordnet 14-0 og Røer sørget for hat-trick til 15-0 på overtid.

Det betyr at opprykket er klart - gratulerer til alle involverte og heia KIL!

KIL 2 – Trysil 15-0 (6-0)
Gjemselund stadion
150 tilskuere

Gult kort: Andreas Kytiri

Mål: 1-0 Lucas Morais (7), 2-0 Sander Røed (11), 3-0 Daniel Lysgård (20), 4-0 Andreas Kytiri (23), 5-0 Røed (24), 6-0 Kytiri (35), 7-0 Christian Røer (48), 8-0 Morais (57), 9-0 Morais (61), 10-0 Simen Aasmundstad (68), 11-0 Morais (71), 12-0 Christian Røer (80), 13-0 Peder Langbråten (88), 14-0 Røed (90), 15-0 Røer (90)

KIL (4-4-2): Andreas Smedplass (Andreas Tvedt Iversen fra 75.) – Fredrik Pålerud (Markus Nygård fra 64.), Daniel Lysgård, Matias Aadnøy, Christian Røer – Even Bydal, Simen Aasmundstad (Oskar Moe fra 69.), Sander Røed, Andreas Kytiri (Nils Kristian Gudbrandsen fra 75.) – Lucas Morais, Sondre Løvberg (Peder Langbråten fra 46.)

Benken: Andreas Tvedt Iversen, Nils Kristian Gudbrandsen, Markus Nygård, Oskar Moe og Peder Langbråten.