Oppsettet i Norsk Tipping-ligaen er klart

KIL 2 havnet i en sportslig tøff avdeling i Norsk Tipping-ligaen 2020 sammen med blant andre FUVO.

Annonse:

I dag ble avdelingsoppsettet i Norsk Tipping-ligaen 2020 offentliggjort. Der ble det klart at KIL 2 skal møte følgende lag:

FUVO, Nybergsund, Elverum, Gjelleråsen, Lillestrøm 2, Lørenskog, Ull/Kisa 2, Grorud 2, Rommen, Gjøvik/Lyn, Raufoss 2, Brumunddal og Toten.

- Vi er godt fornøyde med avdelingsoppsettet, forteller utviklingsansvarlig i KIL Erik Gusterud.

Og fortsetter:

- Vi forventer at det blir en sportslig tøff avdeling, og heldigvis slipper vi reisebelastningen vi hadde i år.  Dette blir en fin utfordring for oss. 

Lokaloppgjør

Som dere ser får KIL 2 et hyggelig gjensyn med våre venner i FUVO. Laget rykket opp fra 4. divisjon i år som relativt suverene vinnere.

Leder i FUVO, Tom Hagen, uttaler følgende om avdelingen og det å møte KIL 2.

- Det er en hyggelig avdeling med mange lag og klubber som har gode rammer rundt kampene sine, og hvor det er hyggelig å være på besøk.

- Det er fire-fem lag som kommer til å kjempe i toppen. Både vi i FUVO og KIL 2 kan være med å kjempe om respektable plasser. Vi er veldig fornøyde sportslig sett, og når det gjelder reise og det økonomiske, sier Hagen videre.

Heiberg: - Kul avdeling

KIL 2 skal også møte Gjelleråsen som trenes av Ørjan Heiberg. Heiberg har både spilt og trent FUVO, og har også vært innom KIL-systemet som juniorspiller.

- Det var en kul avdeling - en lokal serie. Jeg får møte tre andre klubber jeg har vært i med KIL, Nybergsund og FUVO. Jeg tror det er en sportslig bra serie, og en fordel med korte reiser, sier han. 

IMG_8651
KIL var på plass på Divisjonsforeningens medlemsmøte i dag, lørdag 7. desember, hvor avdelingsoppsettet ble offentliggjort.

Avdelingen er for øvrig satt opp basert på følgende kriterier:

  • Geografi og reisebelastning
  • Fordeling av nedrykkslag og 2. lag
  • Legge til rette for lokaloppgjør der det er mulig
  • Søke variasjon på hvilke lag som får reisebelastning

I KIL 2 sin avdeling er det Elverum som kommer ned fra spill i PostNord-ligaen. Her får vi blant annet et gjensyn med tidligere KIL-spiller Magnus Solum.

Videre er det totalt 5 andrelag, nemlig KIL 2, Lillestrøm 2, Ull/Kisa 2, Grorud 2 og Raufoss 2. 

Toten og Grorud 2 kommer for øvrig opp fra spill i 4. divisjon i 2019. 

Annonse fra Obos-ligaen: