Overlegen seier mot Engerdal

Et ungt KIL 2-lag imponerte med storseier i en vanskelig bortekamp mot Engerdal.

Det er aldri lett å komme til Engerdal. Det er en vanskelig og trang gressbane, og et hjemmelag som har stor innsats og er leie å møte.

KIL skapte sjansene allerede fra start, og dominerte kampen. Men det tok tid før scoringen satt i mål, og kampen var i så måte helt åpen.

Etter 36 minutter satte imidlertid Sander Røed inn 1-0 for KIL 2. Lucas dos Santos avsluttet i tverrliggeren like før pause. KIL 2 ledet 1-0 ved halvspilt kamp.

Peder Langbråten hadde fått noen minutter på slutten av førsteomgang. I andreomgang viste han hvilke kvaliteter han har. Spissen scoret hat-trick på ni minutter, og sitt fjerde etter 61 minutter. Det stod dermed 5-0 til KIL 2.

Engerdal reduserte til 1-5, men de maktet aldri noen form for opphenting. Barosen la nemlig på til 6-1, Daniel Lysgård til 7-1 og keeper Andreas Smedplass avsluttet kampen til 8-1 på straffespark.

Engerdal - KIL 2 1-8 (0-1)