Pålerud forlenger

Fredrik Mani Pålerud blir KIL-spiller ut 2019.

Annonse:

- Det er spennende tider i Kongsvinger. Det har vi allerede bevist. Jeg har troen på det prosjektet som foregår her og derfor er jeg komforabel med å forlenge kontrakten min med klubben, sier Fredrik Mani Pålerud.

Finnholt-gutten har nå skrevet under på en ny kontrakt med KIL.

Fredrik er en fremragende gutt, står for kjempemye positivt, går foran og trener hardt.

— Espen Nystuen

- Fredrik er en fremragende gutt, står for kjempemye positivt, går foran og trener hardt. Han har hatt voldsom framgang og det er morsomt at Fredrik har troen på det vi holder på med og velger å signere for tre år, sier KIL-sjef Espen Nystuen. 

Fredrik har for alvor blitt en av KILs nye profiler. Og det er nok få KIL-supportere som kommer til å glemme Fredriks 1-0-scoring borte mot Strømsgodset. 

- Det er viktig at det blir snakket om oss også og at vi har klart å oppnå noe historisk med KIL. Vi føler at vi har bidratt til en enda stoltere KIL-historie. Det har vært veldig stort for meg som lokal spiller. Jeg har sett opp til KIL siden jeg var liten gutt, forteller Pålerud. 

FredrikPGodsetNMEG.jpg
Fredrik Mani Pålerud kommer til å huskes for denne historiske scoringen!

Høyrebacken har ambisjoner både på vegne av seg selv og KIL. Men 22-åringen stresser ikke.

... jeg har det veldig bra på Kongsvinger og ser store muligheter til å utvikle meg her.

— Fredrik Mani Pålerud

- Jeg har mål om å komme meg videre på et høyere nivå etter hvert. Jeg stresser ikke med det, jeg har det veldig bra på Kongsvinger og ser store muligheter til å utvikle meg her. Det har løsnet litt ekstra det siste halvåret. Toppnivået mitt har vært bra, men nå gjelder det å bli mer stabil.

Og den lokale gutten setter knallharde krav.

- Vi må ha ambisjoner om å rykke opp til Tippeligaen. Vi kan klare det. Jeg vil rykke opp med KIL, sier Fredrik.

Nå er Fredrik supermotivert foran en ny sesong.

- Jeg føler meg mer motivert enn noen gang, jeg er sulten på å bevise at vi kan rykke opp til Tippeligaen. Jeg følte at hele spillergruppa satt inne med mer poeng enn det vi fikk. Jeg er kjempemotivert, avslutter Fredrik Mani Pålerud. 

Annonse fra Obos-ligaen: