Permitteringer i KIL Toppfotball

KIL Toppfotball har besluttet å iverksette permitteringer for spillere, støtteapparat og administrasjon.

Annonse:

- Som en konsekvens av koronaepidemien og usikkerheten rundt når vi kan starte opp igjen så har vi ikke annet valg nå, forteller daglig leder Espen Nystuen.

Og fortsetter:

- Vi har sendt ut permitteringsvarsel til spillere, støtteapparat og administrasjon. Utsettelsen og usikkerheten rundt når vi kan forberede oss til seriestart sørger også for at det er langt færre arbeidsoppgaver som kan gjennomføres for flere av våre ansatte.

Spillere blir permittert 100 prosent. Alle trenere med unntak av Mika Lehkosuo blir permittert 100 prosent, Mika permitteres 50 prosent. Daglig leder Espen Nystuen permitteres 50 prosent, og resterende administrasjon permitteres 80 prosent.

- De fleste klubber i fotball-Norge har allerede gjennomført permitteringer av sine ansatte, og vi ønsket å unngå dette så lenge det lot seg gjøre, men nå ser vi ingen annen utvei. Vi kan ikke opprettholde en normal drift når det er så mange usikkerhetsmomenter.

Hvor lenge permitteringsperioden vil vare er usikkert, men klubben kan gå raskt tilbake til en normal drift- og treningshverdag skulle det komme endringer på dagens restriksjoner:

- Per i dag er det usikkerhet rundt hvor lenge permitteringsperioden vil vare, men situasjonen vil vurderes fortløpende. Dersom restriksjonene med tanke på trening og kamper endres vil vi kunne gå i gang med normal drift i løpet av kort tid, avslutter Nystuen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: