Poengdeling i vest

Det ble 1-1 og poengdeling borte mot Øygarden onsdag kveld.

Under tak og stålbjelker godt beskyttet mot det vestlandske uvær var det to lag forberedt på krig som entret Vestlandshallen onsdag kveld. Med fattig poengfangst for begge lag i 2020 og en 15. og 16.plass på tabellen å vise til så var det rett og slett to lag som gikk til oppgjøret med visshet om at seier kunne sørge for et lite byks i retning retning på tabellen.

Øygarden åpnet best innendørs, og etter snaue 8 minutter ble vertenes angriper Aune Heggebø kveldens første målscorer. KIL ropte på offside, men målet ble stående.

KIL ville uansett mest og kvernet på videre. Etter 28 minutter fikk man uttelling for spillet da Ludvig Langrekken fikk slått en ball mellom beina på en av Øygardens spillere. Der befant Christian Røer seg ganske så umarkert på rundt fem meter, og Odølingen var iskald når det gjaldt og sørget for utligning.

IMG_7752
Shelter from the storm: Kampen ble spilt innendørs i Vestlandshallen.

1-1 holdt seg også til pause etter en omgang med få muligheter. Allikevel var det nok KIL som kunne si seg mest fornøyd med kampens første 45 minutt etter god intensitet og et lite spillmessig overtak.

Ut til andre omgang var det tydelig at det var KIL som ville mest med oppgjøret. Vertene på sin side virket slitne, om ikke fornøyd, med en poengdeling. KILs Hoel Andersen fikk en god mulighet til et ledelsesmål etter rundt 60 minutter, men Thomas hos vertene gjorde en god ben-parade og sørget for at lagene var like langt.

KIL spilte til tider godt mot et slitent hjemmelag, men den siste kynismen og dødeligheten på siste tredjedel manglet. Og med det ebbet det hele ut i et 1-1-resultat.

Oppsummert en kamp der KIL var det førende laget, men foran mål var man ikke giftig nok. Dermed ble det kun ett poeng til KIL onsdag kveld.