Råsterk storseier

Et ungt juniorlag vant hele 4-0 over Lørenskog på Gjemselund torsdag kveld.

Det var en forholdsvis jevn kamp før Eirik Dahl Åsvestad satte inn 1-0 for KIL etter en snau halvtime.

Inn til pause var det KIL som var klart best. Og fem minutter før pause la Johan Olsen på til 2-0 med en utsøkt avslutning.

Gjestene hadde også sine sjanser i kampen, men Henrik Tesli vartet opp med flere klasseredninger utover i kampen. Og flere farligheter ble også stanget vekk fra stoppertalentene Markus Nygård og Matias Aadnøy.

Adrian Barosen økte KILs ledelse til 3-0 med om lag tjue minutter igjen å spille.

Et allerede ungt juniorlag ble introdusert av enda flere unge spillere utover i kampen. Innbytter Sondre Løvberg spikret sluttresultatet til 4-0 på overtid. 2001-modellen kronet dermed et flott innhopp med scoring og årets mest akrobatiske feiring på Gjemselund.