Sahlgren: - Det blir nok en tøff kamp

KILs sisteskanse Saku-Pekka Sahlgren er tydelig på at morgendagens kamp blir tøff

Annonse:

Saku-Pekka, som signerte for KIL i desember begynner å komme seg godt på plass som en del av KIL. Finnen kom til laget og byen etter en periode i Sandnes Ulf, og han er fornøyd med oppstarten i sin nye klubb.

- Oppstarten har vært ganske bra, og turen nå til Spania har hjulpet veldig for å bli bedre kjent med laget og lagkameratene ikke minst. Nå er vi jo sammen hele tiden, og får bedre og bedre kontakt. Turen er på det viset veldig viktig, forteller 27-åringen.

- Vi vil gjøre det vi har trent på

Keeperen gjorde en god opptreden i sin første kamp for KIL sist lørdag, og mot regjerende eliteseriemester Molde onsdag så er Sahlgren sikker på at det blir en tøff kamp for KILs mannskap:

- Det blir nok en tøff kamp. De er nok hakket bedre enn Krasnodar-utgaven vi møtte på lørdag, men det vet vi alle sammen. Vi vil gjøre det vi har trent på, og bygge på den prestasjonen vi gjorde mot Krasnodar. Uansett, så blir det nok en interessant kamp, forteller Saku-Pekka videre.

Selv med en god innsats i buret mot Krasnodar, så er Sahlgren godt vitende at det er flere andre gode keepere i klubben. Og at konkurransen er tøff kan han godt leve med.

- Det er jo sånn det er. Det er ikke noen ny utfordring for meg, og jeg har opplevd lignede situasjoner i andre klubber jeg har vært i. Alle klubber vil jo bruke de beste i laget, og sånn sett så tror jeg det bare styrker min prestasjon, avslutter KILs finske sisteskanse.

Få med deg prestasjonen til Saku-Pekka og resten av KIL i morgendagens treningskamp mot Molde kl 16.00. Kampen streames forøvrig direkte på Glomdalen.no.
 

Annonse fra Obos-ligaen: