Samarbeid med Kulturkollektivet

Får du ikke billett til mandagens kamp mot Øygarden 3.august så har vi et godt alternativ til deg.

Annonse:

Med antall publikummere på fotballkamper fremdeles begrenset til maksimalt 200 stykker så har det i sesongens første kamper vært utfordrende for alle de som ønsker å komme seg inn portene på Gjemselund på kampdag. Nå har Kulturkollektivet og KIL Toppfotball gått sammen om et et godt alternativ til deg som ikke får tatt turen til Gjemselund.

I Kulturkollektivteltet rett utenfor Kongsvinger bibliotek blir det nemlig KIL-fest denne kvelden med KIL - Øygarden på storskjerm, samt påfølgende konsert.

- Dessverre får vi ikke inn alle som ønsker det inn på Gjemselund på kampdager, så alternativet med storskjermen i Kulturkollektivteltet håper vi bidrar til at de som ønsker det får en fin fotballopplevelse på mandag, kan Jonas Krabseth i KIL Toppfotball fortelle.

Kulturkollektivteltet (003)
Kulturkollektivteltet: Her blir det KIL-fest mandag fra kl 17.00. Har du ikke billett til KIL - Øygarden kan du få med deg oppgjøret her. Foto: Kulturkollektivet.

Kulturkollektivets Martin Høgberget er også glad for at de kan tilby noe for alle i teltet, som er plassert rett utenfor Kongsvinger bibliotek:

- Vi hadde lyst å tilby et så variert program som mulig. Alt fra revy, teater og konserter, og også noe for de som er glad i fotball.

Les mer om arrangementet her.

Og da var storskjermvisning av KIL - Øygarden noe som passet godt. Foruten KIL-fest mandag kl 18.00 kan Høgberget fortelle at teltet fylles med andre spennende aktiviteter fra fredag 31.juli til og med søndag 9.august. Med hele 12 arrangement i løpet av 10 dager er det nok noe for enhver smak.

Græsberg og Mårud - Foto Christer Bell (002)
KIL-fest med konsert: Etter KIL - Øygarden blir det konsert i Kulturkollektivteltet med Roger Græsberg og Thomas Mårud. Foto: Christer Bell.

Teltet åpner mandag kl 17.00, og foruten KIL - Øygarden kl 18.00 så blir det konsert med Roger Græsberg, Thomas Mårud og band som gjør en ønskereprise av sin Håkon Banken-tolkning. Her er det kun åpnet for 100 i publikum, og billetter til Kulturkollektivteltet kjøper du her.

Kulturkollektivet

  • Kulturkollektivet er en ideell forening som har som formål om å bidra til at flere skal kunne leve av kultur i Hedmark. Kulturkollektivet ønsker også å bidra til økt lokal stolthet gjennom alt de produserer. Foreningen er drevet av freelancere innenfor kulturlivet.

 

Annonse fra Obos-ligaen: