Se gamle KIL-helter i årets julekalender

24 luker. 24 helter. Masse nostalgi.

KIL Toppfotball er opptatt av nytenking, og denne førjulstiden skal vi telle ned dagene med en aldri så liten julekalender på vår Facebook-side.

For første gang.

Julekalenderen blir 24 intervjuer med 24 tidligere KIL-helter, med daglige konkurranser og flotte premier.

Det blir et herlig gjensyn med både spillere fra 1980-, 90- og 2000-tallet. Fellesnevneren er at de spilte med rød drakt og satte igjen spor i byen.

Programledere er brødrene Jan Magnus Weiberg-Aurdal og Gustav Weiberg-Aurdal. Begge to er født og oppvokst i Kongsvinger, og har vært jevnlig på Gjemselund siden tidlige barneår.

Jan Magnus, som er yngstebror, jobber som journalist, og var blant annet ti år i TV 2 Sporten. Han har også tidligere vært gjesteprogramleder for KILs Facebook-sendinger.

- Jeg har jobbet tett på norsk toppfotball i mange år, men har aldri lagt skjul på hvor i landet jeg kommer fra. KIL har vært og er fortsatt et klassisk samtaleemne med mennesker fra hele landet. De 24 karene vi skal snakke med i denne kalenderen har alle vært med på å sørge for det, sier han.

Og legger til:

- Det blir mye mimring, men vi håper også å fortelle noen nye historier om disse tidligere KIL-spillerne.

Storebror Gustav, som til daglig jobber som innovasjonsrådgiver, ser frem til møtene.

- Det blir en spennende reise, og jeg tror på mange fascinerende historier. Gamle spillere fortjener å bli trukket frem og er en viktig del av klubben. Flere av spillerne vi skal møte har nok ikke KIL-supporterne sett på mange år. Jeg tror det blir flotte gjensyn, sier han.

Kalender-episodene blir tilgjengelige på vår Facebook-side hver morgen. Hver luke har hver sin konkurranse, der dere kan delta i kommentarfeltet og vinne flotte premier. Svarene blir trukket og offentliggjort på vår Facebook-side hver dag.

Hvem som dukker opp i kalenderlukene, sier du? Logg dere inn på fredag, så finner dere det ut.

1. desember

2. desember

3. desember

4. desember

5. desember

6. desember

7. desember

8. desember

9. desember

10. desember

11. desember

12. desember

13. desember

14. desember

15. desember

16. desember

17. desember

18. desember

19. desember

20. desember

21. desember

22. desember

23. desember

24. desember

Annonse fra Obos-ligaen: