Seier og kvalik

KIL-gutta gjorde jobben borte mot Jerv. Tre poeng og resultater med oss gir en 5. plass på tabellen. KIL skal dermed møte Sogndal i første kvalifiseringskamp!

Det var en forrykende KIL-start på kampen borte mot Jerv. Martin Lundal fikk endelig tillit i midtforsvaret, og etter ett og et halvt minutt satte trønderen ballen i mål til 1-0 etter et frispark.

Etter en halvtime doblet Simon Marklund KILs ledelse til 2-0 etter et fantastisk frispark. Det stod 2-0 til pause.

I andre omgang presset hjemmelaget på for scoring, men KIL-gutta forsvarte seg godt og slapp ikke inn mål.

Dermed stod det også 2-0 etter full tid, og KIL-gutta var dermed klare for kvalik. KFUM vant over Sogndal, og HamKam slo Nest Sotra. Det betyr 5. plass på tabellen - og hjemmekamp mot Sogndal i første kvalifiseringskamp.

Hendelser:

1. min: 1-0 KIL! Marklund slår et frispark som klareres ut. N’guemo header ballen inn i feltet og Jerv får ikke klarert. Da stiger Lundal til værs og header ballen i en bue over Boujar!

29. min: 2-0 KIL! Igjen er Marklund involvert som frisparkskytter. Svensken bøyer ballen over muren og i mål via tverrliggeren. Det var svenskens tredje scoring for sesongen, for et tidspunkt å score det på!

44. min: Gult kort, Adem Güven. Viser knotter i duell med Simon Larsen.

52. min: Gult kort, Alexander Dang. Løper ned Mafi som prøver å komme seg opp etter at ballen har vært ute.

58. min: Stor sjanse til hjemmelaget. Wichne prøvde seg med en frekk avslutning, men Ali var fullt med på notene.

87. min: Aanesland med en kjempesjanse, men spissen skyter utenfor!

88. min: Ny kjempesjanse til hjemmelaget. Dang header i stolpen og i beina til vår keeper før Ali kan plukke opp den løse ballen.

Jerv - KIL 0-2 (0-2)