Slapp inn tre mål på fire minutter

KIL 2 ledet komfortabelt 2-0 ved pause borte mot Verdal. Hjemmelaget scoret imidlertid tre mål på fire minutter i andreomgang, noe som resulterte i tap for KIL-ungguttene.

KIL 2 begynte kampen godt og allerede etter fem minutter fikk Andreas Lundgren og laget tildelt straffespark. Sondre Løvberg spilte gjennom Lundgren som ble felt av Verdal-keeperen. Sander Røed satte sikkert inn 1-0 til KIL 2.

Etter 22 minutter satte Simen Aasmundstad inn 2-0. Verdal klarerte en corner, men i returrom stod Aasmundstad klar. Midtbanespilleren banket til og ballen gikk i mål utagbart for hjemmelagets keeper.

Det var en tett og jevn kamp fram til dommeren blåste av for pause. Et ungt KIL 2-mannskap, uten en eneste A-lagsspiller, ledet 2-0 til pause.

Andreomgangen var ikke på høyde med førsteomgangen og Verdal kom seg mer inn i kampen. Hjemmelaget produserte en stor sjanse etter 64 minutter, men KIL 2 fikk avverget på streken.

Men etter 73 minutter scoret hjemmelaget ved Elias Hansen. Hjemmelaget scoret faktisk ytterligere to mål på de neste fire minuttene og når kloikka viste 77 minutter ledet hjemmelaget 3-2.

2-2-scoringen ble satt inn på et frispark, mens 3-2-scoringen til hjemmelaget ble satt inn via en KIL-forsvarer og i mål.

KIL 2 klarte aldri å skape trøkk nok på slutten til å skape målsjanser og kampen endte dermed med tap.

Verdal - KIL 2 3-2 (0-2)
Coop Arena
75 tilskuere

Gult kort: Elias Mckellar, Hans Nordvoll, Trond Hynne, Verdal. Matias Aadnøy, KIL 2.

Mål: 0-1 Sander Røed (5.), 0-2 Simen Aasmundatad (22.), 1-2 Elias Hansen (73.), 2-2 Elias Mckellar (76.), 3-2 selvmål (77.)

KIL (3-5-2): Magnus Sagbakken - Matias Aadnøy, Markus Nygård, Adrian Barosen - Jesper Gonstad, Sander Røed (Ludvig Støre Halvorsen fra 80.), Simen Aasmundstad, Eirik Dahl Åsvestad (Oskar Moe fra 45.), Magnus Soleng (Jonas Aurland fra 64.) - Andreas Lundgren, Sondre Løvberg (Nils Kristian Gudbrandsen fra 76.)

Benken: Andreas Tvedt Iversen, Ludvig Støre Halvorsen, Jonas Aurland, Nils Kristian Gudbrandsen og Oskar Moe.

IMG_7602
Her har Sander Røed akkurat satt inn 1-0 til KIL 2 på straffespark.
IMG_7616
Sondre Løvberg og KIL 2 skapte en stor sjanse på stillingen 2-0.
IMG_7622
Eirik Dahl Åsvestad er en viktig spiller for KIL 2. Dessverre måtte han ut med en mindre skade like før pause.
IMG_7633
Slik så det ut da KIL 2 scoret 2-0. Ledelsen glapp imidlertid da Verdal scoret tre mål på fire minutter i andreomgangen.