Slik får du sett KIL - LSK

På fredag spilles generalprøven i forkant av OBOS-ligaen 2020 da KIL tar i mot LSK på Gjemselund. Slik får du sett oppgjøret.

Annonse:

Førstkommende fredag spiller KIL og LSK generalprøven før OBOS-ligaen 2020-braker løs.

KIL Toppfotball legger ned mye tid og ressursbruk på sin mediesatsning, og har før kommende sesong investert i nytt utstyr som gjør det mulig for klubben å selv produsere og streame fotballkamper. Vi har blant annet sendt KIL – Strømmen, Ranheim – KIL, samt en direktesendt studiosending fra Jessheim stadion i anledning Ull/Kisa – KIL i forrige uke.

På fredag tar LSK turen til Gjemselund, og også denne kampen er det mulig å få med seg i KILs kanaler. Kampstart er kl. 14.00, men vi sender direkte fra vårt studio på Gjemselund fra kl 13.30.

Når vi selv kan produsere og streame kampene så ønsker vi å gjøre nettopp det, men i en vanskelig tid med lite muligheter for arrangementsinntekter for klubben har vi denne gangen valgt å legge sendingen bak en betalingsmur. Vi håper dere velger å støtte klubben med en kampbillett, og at dere verdsetter at vi produserer selv.

Vi jobber også med å få med oss noen spennende gjester innom studiosendingen som begynner en halvtime før kampstart, så her blir det en skikkelig godbit vi håper mange ønsker å få med seg.

Live fra 13.30 - Kampstart 14.00

Sendingen kan du se fra din mobil, din PC/Mac og den plattformen vi benytter støtter både AirPlay og Chromecast. Hele sendingen og kampen kan også sees i opptak.

Kampbilletten koster kr 99,-, og du kjøper tilgang og får med deg sendingen i vinduet under. Kampbilletten kan du sikre deg allerede nå, så er du klar fredag kl 13.30.Du kan også bruke denne lenken.
 

Annonse fra Obos-ligaen: