Solid seier over Follebu

KIL 2-gutta var ineffektive før pause, men satte inn mål etter mål i andreomgang.

Annonse:

Da dommeren blåste av kampen mellom KIL 2 og Follebu i 4. divisjon viste resultattavla 9-0.

Allerede etter fem minutter scoret KIL, eller; en Follebu-spiller var uheldig å satte ballen i eget mål på et hjørnespark.

Utover i kampen produserte KIL en rekke sjanser, men en god Follebu-keeper reddet flere avslutninger, i tillegg fikk han hjelp av stolpen.

Etter 26 minutter scoret Sander Røed 2-0 på et frispark. Det ble produsert nok av sjanser til å punktere kampen, men neste scoring kom ikke før sekundet før pause. Da sørget Markus Aanesland for 3-0 med en knallhard avslutning.

Etter hvilen løsnet det mer: gutta ble mer effektive. Sondre Løvberg - som er i god scoringsform - scoret hele fire ganger etter hvilen.

Den første kom etter 47 minutter, og avslutningen over en utrusende keeper var utsøkt.

Før han gikk ut sørget Aanesland for 5-0 med en god avslutning. Løvberg ordnet 6-0 og 7-0. Andreas Kytiri headet mesterlig inn 8-0.

Løvberg avslutter målkalaset med KILs niende scoring for kvelden. KIL 2 vant dermed 9-0 over Follebu.

KIL 2 - Follebu 9-0 (3-0)