Stortalent signerte for KIL

Martin Tangen Vinjor (17) har skrevet under en 3-årskontrakt med KIL. - Martin kommer til å bli god, sier KIL-sjef Espen Nystuen.

Annonse:

I kveld ble det klart at KIL har signert kontrakt med den lovende unggutten Martin Tangen Vinjor.

Vinjor kom til KILs juniorlag og NTG Kongsvinger høsten 2015, og debuterte allerede i fjor sommer for KILs a-lag i OBOS-ligaen.

I årets sesongoppkjøring har den lovende midtbanespilleren fått mye tillit i treningskampene.

- Martin har hatt god progresjon hele veien. Det er lett å se at gutten har et talent for fotball. Han har god orienteringsevne, god teknikk, god kombinasjonsevne og han kommer til å få veldig god fart, også på seniornivå. Det gjør Martin spennende, sier en fornøyd Espen Nystuen til kil.no.

KIL-sjefen mener at Martin er meget spennende spiller.

- Han tilhører en av de beste i sin årgang i Norge. Vi gleder oss veldig til å se om han blir tatt ut til landslagssamling med G18 som tas ut i midten av mars, fortsetter Nystuen.

KIL og Vinjor ble enige om en treårsavtale torsdag kveld. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha signert Martin på en treårskontrakt. Som vi har gjort med flere andre her så kommer Martin til å få en tilpasset plan. Han kommer til å få spille det han fortjener, og i hvert fall ikke noe mindre enn det han fortjener.

- Han er en fin gutt med gode holdninger og som har vist over tid at han tåler å stå litt i støyten. Martin kommer til å bli god, men alt er opp til han selv, selvfølgelig, avslutter Espen Nystuen. 

Martin Tangen Vinjor

  • Født: 29. september 1999 (17 år)

  • Posisjon: Midtbane

  • Aktuelt: Signert treårskontrakt med KIL og aktuell for Norge G18

Annonse fra Obos-ligaen: