Støtt KIL med en fiktiv billett!

De fleste av dere kan dessverre ikke støtte KIL fra tribuneplass nå på mandag, og vi har ikke noe vanlig billettsalg åpent. Du kan allikevel vise din støtte til klubben i ditt hjerte ved å kjøpe en fiktiv billett til kr 50,- i VIPPS.

Annonse:

Førstkommende mandag spilles KIL - LSK på Gjemselund. Mest trolig en av de kampene som ville lokket til seg flest publikummere inneværende sesong. Som kjent får vi kun sluppet inn 200 tilskuere, men du kan allikevel vise din støtte til KIL ved å kjøpe en fiktiv billett gjennom VIPPS.




- Kampen mot LSK var jo en av de kampene der vi kunne få oppleve skikkelig trøkk på Gjemselund. Dessverre kommer det kun 200 publikummere, men allikevel så kan du vise din støtte fra der du måtte være. Støtt KIL med en fiktiv billett til kampen KIL - LSK, oppfordrer KILs midtbanespiller Harald Holter.

Billetten kjøper du i VIPPS - KIL Toppfotball - 132031. Og prisen er kr 50,- per fiktive billett til den høyst reelle kampen som spilles mandag kveld. "Billettsalget" holdes åpent frem til kampstart, og under vårt direktesendte vorspiel fra kl 18.30 oppdaterer vi hyppig med antallet vi har solgt - klarer vi å sette publikumsrekord?

Vi trekker ut en signert KIL-bortedrakt til en av de som kjøper en billett, i tillegg legger vi ut navn på billettkjøperne her på KIL.no (ønsker du ikke det så benytt svarfeltet i VIPPS). Så kjøp en eller flere billetter til KIL - LSK nå, og utfordre gjerne en venn, familiemedlem eller en kollega til å gjøre det samme!

Sist gang LSK var på besøk på Gjemselund solgte vi 4017 billetter. Klarer vi noe tilsvarende i år?

KIL - LSK spilles mandag 24.august kl 20.30. Og kampen får du sett på Eurosport Norge.

Få også med deg alle godbitene vi har lagt ut i KIL-auksjonen her!

Annonse fra Obos-ligaen: