Tap mot Molde

Etter å holdt nullen i 60 minutt mot Eliteseriemesteren, så raknet det for KILs mannskap.

Første omgangen på Marbella Football Center bød ikke på den aller mest underholdende fotballkampen. Molde kontrollerte det aller meste, og kunne raskt tatt ledelsen etter kun to minutter da Tobias Svendsen var svært nære.

Utover i omgangen er det Molde som styrer, og de rødkledde fra Kongsvinger blir løpende mye imellom. Allikvel blir det en sjansefattig omgang, og lagene gikk til garderoben på 0-0.

IMG_2171
Det ble få muligheter til KIL i dagens kamp mot Molde. En av de som var nærmest scoring var kanskje Simon Marklund, som igjen viste frem sin gode frisparkfot.

Andre omgang skulle by på litt av det samme kampbildet fra start, men etter seksti minutter kom den første scoringen. KIL spilte seg inn i trøbbel, og Christensen fikk lagt godt inn til Mostrøm som fikk stå helt alene foran KIL-målet. Med en chip fikk han satt ballen kontrollert over prøvespiller Goshev.

IMG_2417
Christian Røer fikk overta kapteinsbindet i 2.omgang.

Og etter scoringen var det, om ikke allerede fra før, Molde som kontrollerte kampbildet videre. Flere gode sjanser kom på løpende bånd, og da det dukket opp flere stygge KIL-tabber i de bakre rekker så det stod raskt 2-0, 3-0 og til slutt 4-0 ute på Marbella Football Center.

4-0 ble også sluttresultatet. Nå venter hjemreise til Norge for KIL-gutta torsdag morgen.

IMG_2210
KIL fikk en god utfordring mot Molde. Her er det Adem Güven som forsøker å komme seg igjennom helt på tampen av 1.omgang.

Molde - KIL 4 - 0 (0-0)
Marbella Football Center
ca 150 tilskuere

KIL (3-5-2): Goshev – Jalasto, Røer, R. Greenidge – Pålerud, Bydal, Marklund, Vinjor, Grodås – Lee, Güven.

Benk: Sahlgren, J. Greenidge, R. Greenidge, Mæland, Rønningen, Marlinho, Esseah, Røed, Aanesland, Langrekken, Aadnøy, Lysgård.

Hendelser:

2. min: Tobias Svendsen med en kjempesjanse. Skuddet stryker den lengste stolpen til Goshev.

10. min: Stille åpning. Molde med mest ball.

12. min: Marklund skyter frisparket over fra 25 meter.

22. min: Ellingsen skyter fra langt hold. Goshev slår den til siden.

23. min: Güven løfter ballen over Forren og finner rekkekamerat Lee. Spissen kommer alene med keeper, men vinkelen er smal og forsøket er for dårlig.

39. min: KIL klarer ikke beholde ballen. Eikrem spiller Knudtzon alene med Goshev, men spissen avslutter tidlig. Langt over mål.

44. min: Corner Molde. KIL klarerer.

45. min: Pause. 0-0.

Pause: Sjansefattig 1.omgang for begge lag, men det er åpenbart eliteserielaget Molde som styrer det aller meste ute på gressmatta i Spania.

45.min: Molde foretar mange bytter ved pause. Kongsvinger foretar seg ingenting.

47 min: Corner til KIL etter at et innlegg fra høyre triller gjennom hele feltet og Grodås tester skuddfoten. Ballen blokkeres til corner.

53. Min: Godt KIL spill hvor Pålerud sender ballen langs kanten til Vinjor, han får til å vinkle et innlegg 45 grader. Lee kommer i høy fart men bommer på ballen fra 5-meters hold. Manglende sluttprodukt i avgjørende øyeblikk fra Mr. Lee der altså. Kunne fort endt med scoring.

55. Min: Guven ut og Aanesland inn. Christian Røer overtar kapteinsbindet.

56. Min: Stor Molde-sjanse. Molde kombinerer fint med veggspill og vikarierende spiss Fredrik Austnes kommer til en god avslutning skrått til venstre fra mål. Keeper med god beinparade.

57. Min: Kongsvinger mer offensive i de første 10 minuttene av 2. Omgang sammenliknet med hvordan laget fremstod de første 45. Min

60. Min: 1-0 Molde. Kongsvinger spiller seg inn i trøbbel. Christensen tar med seg ballen inn i sekstenmeteren og legger lavt inn til Mostrøm som står helt alene foran mål. Med en chip setter han ballen kontrollert over keeper. Noe naivt spill i oppstartsfasen av Kongsvinger der.

61. Min: Dobbeltsjanse til Molde. Først treffer Tobias Christensen stolpen og ballen spretter ut. På påfølgende andreball smeller Moldespilleren til og ballen går tverra og ut.

64. Min: 4 bytter: Røed inn for Vinjor, Rønningen inn for Grodås, Holter inn for Bydal og Lysgård inn for Greenegde. Pålerud skifter til venstre vingback og Rønningen inntar høyre vingback.

70. Min: Rolige 10 minutter. Mye bytter har skapt litt uorden og mye balltap blant begge lag.

72. Min: Rønningen henger på Kristoffer Haugen som forserer innover i sekstenmeteren, dommer blåser i fløyta på grunn av en hekting. Det ser ut som det vil bli et straffespark, men dommeren trekker ballen ut av sekstenmeteren og dømmer frispark. Frisparket resulterer i ingenting.

73. Min Aadnøy, Marlinho og Langrekken inn. Jaalasto, Marklund og Lee ut.

76. Min: 2-0 Molde. Aursnes sklir inn nummer to for Molde. Det er unggutten Ørshal som trer igjennom Aursnes. En aning svakt keeperspill av prøvespilleren fra Russland.

78: Min: Molde på kontring. Holmgren Pedersen med fin stikker til Molde-spissen. Ballen holder på å gå inn i mål.

79: Min: Kongsvinger får ikke til noe som helst, og Molde gjør som de vil. Kjedelig å se på med KIL-briller.

82: Min: Essaeh inn for Pålerud. Gledelig å se Ridouan tilbake.

84: Min: 3-0 Molde.  Ballen blir i snappet opp av Aursnes. Han sentrer ut til Hussain på 20 meter som chipper ballen over keeper og inn til 3-0.

89. Min: 4-0 Molde. Rører roter det til i et mottak som gjør at Mostrøm kommer alene gjennom med keeper. Keeper blokkerer ballen som spretter rett i leggen til Aadnøy. Ballen triller inn i det åpne målet.

Slutt: Kampen ender 4-0 til Molde. Fortjent Molde-seier.