Tap to uker før seriestart

KIL-gutta testet seg mot divisjonskollega KFUM på Gjemselund søndag kveld. Kampen endte med 0-1-tap.

Etter en ålreit start på kampen for KIL sin del, var det gjestene fra KFUM som etterhvert etablerte litt spill i førsteomgang.

Allerede etter ti minutter kom de seg til en stor sjanse, men Stian Bolstad reddet mesterlig.

Utover i omgangen bølget spillet fram og tilbake – og det var ingen spesielt underholdende kamp å se på. Ingen av lagene maktet å etablere spill og de store sjansene uteble.

Etter hvilen bedret det seg betraktelig og KIL-gutta produserte flere ålreite scoringsmuligheter, men det samme gjorde gjestene fra Oslo.

Det så ut til at kampen skulle ebbe ut i 0-0, men to minutter før full tid satte innnytter Yannis Moula ballen i mål. KFUM vant kampen 1-0 på Gjemselund.

Seriestart i OBOS-ligaen er om to uker. Neste helg møter KIL svenske Degerfors til generalprøve på Gjemselund.

Hendelser:

10. min.: Avslutning fra KFUM. KIL-keeper Stian Bolstad redder mesterlig.

50. min.: KFUM-spiller Kristian Brix avslutter over etter en svak KIL-klarering.

52. min.: Markus Aanesland drar seg innover i banen og avslutter. Skuddet går rett på Knut Skjærstein i KFUM-buret.

59. min.: KFUM angriper og Lars O. Larsen avslutter fra skrått hold. KIL avverger til corner.

64. min.: Bortelagets Tore Sørås kommer seg til avslutning som stryker aluminiumet.

67. min.: Brukbar KIL-sjanse. Simon Marklund avslutter, men utenfor lengste stolpe.

78. min.: Stor sjanse til KIL. Fredrik Pålerud gjenvinner ballen høyt i banen. Ballen havner hos innbytter Marlinho som skyter. KFUM-forsvaret blokkerer og hindrer scoring.

80. min.: KFUM kontrer og Basit Agouda avslutter godt, men utenfor.

86. min.: Innbytter Gyuwhan Lee spilles i bakrom og avslutter – rett på keeper.

88. min.: KFUM tar ledelsen. Yannis Moula drar av press og avslutter i lengste hjørne. 0-1.

90. min.: Gjestene med korridorfrispark. Kristian Brix er først på ballen, men header utenfor.

Kongsvinger – KFUM 0-1 (0-0)