Tett og jevnt mot Ull/Kisa

KIL var best i banespillet og skapte flest målsjanser, men Ull/Kisa vant kampen 1-0 etter et straffemål tidlig i kampen.

Dagens første kamp mot divisjonskollega Ull/Kisa ble en fartsfylt affære allerede fra start.

Etter kun tre minutter kom scoringen - som også ble kampens eneste. Gjestene fra Jessheim fikk straffespark og Sverre Økland satte ballen sikkert i mål.

KIL stod for kampens neste store mulighet. Etter åtte minutter ble Iman Mafi spilt fri ute på sin venstre side. Han slo et godt innlegg til Adem Güven som hadde løpt seg fri fra Ull/Kisas midtstoppere. Dessverre traff ikke Güven ballen godt nok og ballen gikk like over.

Etter 21 minutter kom KIL på en flott overgang der Simon Marklund førte ballen fremover i banen. Svensken ble stoppet i det han nærmet seg sekstenmeteren, men KIL fylte på med spillere og ballen havnet hos KILs prøvespiller Jonas Rønningen, som via en god redning fra Ullensaker/Kisa-keeper Stefan Hagerup, satte ballen i tverrliggeren.

KIL skapte flere sjanser utover i omgangen, men var ineffektive foran mål. Det stod 0-1 til pause.

KIL var tidlig frempå i andre omgang. Etter 48 minutter ble Güven spilt igjennom av Harald Holter. Güven kom litt skrått inn mot mål, men alene med keeper brukte han for lang tid og Ull/Kisa-forsvaret fikk presset fram et skudd utenfor.

Resten av omgangen var uten de store sjansene, og kampen endte 0-1.

Kongsvinger – Ullensaker/Kisa 0-1 (0-1)