Tre deilige poeng

Vi fikk korte perioder med finspill, men det var hard jobbing og vinnervilje som sørget for tre poeng mot Raufoss

Annonse:

Selv om KIL åpnet friskt ble det en ganske jevn førsteomgang mot Raufoss. Det var lange perioder uten at lagene skapte sjanser. Egentlig var det som skjedde foran de to keeperne ganske tannløst. Begge lag hadde et par muligheter som fort kunne gitt scoring, men de helt åpenbare målsjansene uteble.

Etter pause var det Raufoss som yppet seg først, men Moldskred sitt gode skudd gikk noen centimetere for høyt.

KIL tok etter hvert over og hadde en del brukbare angrepsforsøk. Et kvarter ut i omgangen endte et av angrepene i en tvilsom corner og da ble det endelig scoring. Ville Jalasto, som hadde hatt to gode muligheter tidligere, steg til værs på bakre stolpe og headet ballen inn i motsatt hjørne.

Minuttet etter 1-0 kunne gjestene utlignet med Ali Ahamada var fint ute og sweepet da det gode gjennomspillet kom. Keeperen kom i fokus både på godt og vondt resten av omgangen. Han rotet nesten ballen i mål, for like etter å varte opp med gode redninger og flotte utboksinger i feltet.

Med litt mer tur kunne Raufoss utlignet, og to minutter før slutt var de utrolig nære. De fikk til flere avslutninger fra kort hold, men disse gikk i både røde og gule spillere. KIL hadde også en vanvittig mulighet etter godt forarbeid av Fredrik Pålerud. Dessverre var både Gyuhwan Lee og Adem Güven noen millimetere for sendt ute til å ekspedere det gode innlegget i mål.

På overtid la Raufoss litt trøkk på KIL, men gutta viste en herlig fightervilje. Stormen ble ridd av og endelig kunne vi igjen innkassere tre poeng.

Hendelser:

1. min: Frisk KIL-start med god bakromspasning fra Landry Nguemo mot Fredrik Pålerud. Det blir avslutning i blokka og corner.

14. min: KIL-corner som Ville Jalasto mottar på seks meter. Header dessverre rett opp. Burde vel fått mer ut av den.

26. min: Adem Güven med lekre detaljer som ender i en corner. Dongwan Gang slår to fine cornere og på den andre blir det farlig, men Marlinho skyter i nettveggen da han drar seg inn fra siden og skyter fra ti meter.

28. min: Raufoss spiller seg til en corner og det blir farlig da vi ikke får klarert skikkelig. De får avsluttet fra kort hold, men heldigvis i KIL-blokka.

37. min: Raufoss med frispark på hjørnet av seksten. Godt skudd som Ali Ahamada redder fint.

39. min: Gang serverer Jalasto som stuper frem på sju meter. Headingen sklir av pannebrasken og går utenfor.

47. min: Raufoss på farten og Matias Moldskred sender av gårde et godt skudd. Stryker tverrliggeren.

56. min: 1-0. KIL får en tvilsom corner og endelig stemmer det for Villa Jalasto også i motsatt boks. På bakre stolpe hader han ned i bakken og ballen sniker seg forbi keeper og inn ved den lengste stolpen.

58. min: Raufoss med fint angrep og gjennomspillet i midten er meget bra. Heldigvis er Ali Ahamada på alerten og keeperen når ballen før Henningsson.

65. min: Ali roter det nesten til på et innlegg. Keeperen er nær å fiste ballen i eget mål, men klarer å rette opp egen feil.

70. min: Ali med to gode redninger på langskudd. Den siste slås til corner. Det blir småfarlig foran mål, men vi klarerer.

73. min: Et langt angrep ender med av Pålerud drar seg flott fri på siden og legger hardt inn rett foran mål. Lee og Güven er millimetere fra å sette inn 2-0.

75.min: Marlinho går fra egen halvdel og skyter fra seksten meter. Keeper er på ballen og det blir corner.

88. min: Gjestene med corner og det blir utrolig farlig foran vårt mål. Flere avslutninger blokkeres av både røde og gule spillere. Bare tilfeldig at det ikke står 1-1 etter den sjansen. Like etter får de gule frispark på 20 meter. Skudd over.

KIL – Raufoss 1-0 (0-0)