- Tre lærerike år

Fredag ble det klart at Markus Skjellum ikke fortsetter i KIL. – Vi ønsker han masse lykke til videre, sier KIL-sjef Espen Nystuen.

Annonse:

Markus Skjellum kom til KIL foran 2016-sesongen. I dag ble det bekreftet at 22-åringen skifter beite.

- Det har vært tre lærerike år. Det har vært tre år hvor jeg har kunnet vokse og modnes både som spiller og person. Jeg har spilt med mange fine fotballspillere og jeg vil takke hele klubben for den opplevelsen jeg har fått, sier midtstoppertalentet.

22-åringen vet ennå ikke hvor veien går videre.

- Status nå er at jeg har operert for en skade i lysken, men jeg kommer tilbake i trening fra nyttår. Jeg skal fortsatt spille fotball og jeg har ambisjoner, men vi får se hvor neste kapittel skal skrives, sier han.

Og fortsetter:

- Nå føler jeg det er dags for et miljøskifte og litt andre utfordringer. Det har vært en fin tid KIL og jeg har lært mye. Jeg ønsker hele klubben lykke til videre.

Markus Skjellum i aksjon for KIL i vinter.
Markus Skjellum i aksjon for KIL i vinter.

KIL-sjef Espen Nystuen forteller følgende om avskjeden:

- Markus har vært hos oss i tre år, og vi har sett han vokse fra gutt til mann. Vi har hele tiden ment, og mener fortsatt, at Markus har et voldsomt potensial. Foreløpig er potensialet uforløst og vi håper at Markus klarer å få ut dette i løpet av den nærmeste fremtiden. 

- Dessverre blir ikke dette hos oss. Vi mener at Markus må til et sted der han får spille kamper hver eneste søndag. Det er et tilbud vi per i dag ikke kan garantere at han får hos oss. Derfor er det beste for begge parter at Markus finner seg en klubb der han kan være fast inventar, og som vil satse på ham i førsteelleveren fra dag én, fortsetter Nystuen. 

KIL ønsker å takke Markus for innsatsen over tre år i klubben.

- Vi takker Markus for tiden i KlL, og ønsker ham masse lykke til. Forhåpentligvis krysses våre veier igjen, avslutter Espen Nystuen.

Annonse fra Obos-ligaen: