Tredje kampdag i eSerien

Det er tid for tredje og siste kampdag i Altibox eSerien i kveld. Hvem går videre fra gruppe D etter kveldens kamper?

Annonse:

I kveld går tredje og siste runde i Altibox eSerien av stabelen. KIL havnet på bakbeina i første runde, noe som ødela noe av mulighetene til avansement til sluttspillet. 

Etter noen gode kamper i runde, sikret KIL-gutta flere poeng, men det er fortsatt et stykke opp til de andre lagene i gruppa. Målet for dagen er å fortsette den gode trenden og å sanke flere poeng enn forrige runde. 

- Vi kommer fra en positiv opplevelse nå sist, og vi håper på å fortsette den gode trenden inn i dagens kamper. Vi har sett at vi spiller jevnt med alle og at dersom vi klarer å være litt bedre på den siste tredelen, så kommer vi til å sanke flere poeng, forteller Aidin Afsari før dagens runde. 

Daniel Lysgård og Aidin Afsari tok fem av tolv mulige poeng sist runde. Tre av disse poengen ble tatt i en jevn kamp mot Raufoss. 

- Det var deilig å slå Raufoss sist runde, spesielt med tanke på at de i forkant hadde sagt at de skulle ta tolv av tolv mulige poeng. Som Aidin også er inne på, klarer vi å være mer kliniske foran mål så blir det flere poeng ut av det. Jeg synes vi er solide i banespillet ellers. Det er bare den siste lille finishen som mangler, sier Daniel Lysgård. 

Følg KIL-guttas siste kamper fra 17:30 på Eurosport Norge og Dplay. 

GRUPPE D - ETTER 8 KAMPER
Slik ser tabellen ut før dagens siste og avgjørende runde i Altibox eSerien.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: