Tredje seier på rad

KIL 2 knuste tabelljumbo Steinkjer på bortebane.

Gyuhwan Lee, som for øvrig ser bedre og bedre ut for hver eneste uke, åpnet målshowet borte mot Steinkjer etter drøyt to minutter.

Daniel Lysgård sendte en bra ball i bakrom til Sulayman Bojang som sendte ballen videre til Ludvig Langrekken. Spissen la inn til sin makker og Lee headet inn 1-0.

Lee avsluttet i stolpen to minutter senere, før hjemmelagets keeper vartet opp en god redning på et skudd fra Langrekken.

Etter 15 minutter økte Lee til 2-0 etter innlegg fra Bojang. Samme man sørget for hat-trick etter 21 minutter, nok en gang på hodet. Simon Marklund stod bak innlegget fra venstre som Lee headet inn til 3-0.

KIL 2 fortsatte å dominere mot et svakt Steinkjer. Christian Røer headet et frispark i stolpen etter 24 minutter, før Lee nok en gang stod bak en bra sjanse minuttet senere.

Det siste kvarteret av omgangen var litt rotete. Innbytter Andreas Lundgren satte en ball i nettet, men ble avvinket for offside. Det stod 3-0 til pause.

Andreomgangen begynte i samme spor. Selv med flere endringer på laget i pausen fortsatte KIL 2-gutta å fosse på videre.

Sondre Løvberg satte inn 4-0 etter assist fra Lundgren. Samme mann kunne økt til 5-0 noen minutter senere, men lobbbet ballen like over mål.

Kaptein Lysgård, kampens beste spiller for øvrig, sørget imidlertid for ny KIL-scoring da han scoret fra over 30 meter - kanskje 40 om du spør han selv.

Steinkjer reduserte på en corner etter 63 minutter. KIL 2 responderte med å skape to store sjanser, men verken Sander Røed eller Martin Vinjor fikk satt ballen i mål.

Simon Marklund avsluttet målshowet med en glimrende individuell prestasjon. Svensken dro av flere spillere før han chippet elegant over hjemmelagets keeper. Dermed endte kampen 6-1.

Steinkjer - KIL 2 1-6 (0-3)
Guldbergaunet stadion
200 tilskuere

Mål: 0-1 Gyuhwan Lee (3), 0-2 Lee (15), 0-3 Lee (21), 0-4 Sondre Løvebrg (52), 0-5 Daniel Lysgård (59), 1-5 (63), 1-6 Simon Marklund (72)

KIL 2 (4-4-2): Andreas Smedplass - Sulayman Bojang (Jesper Gonstad fra 46.), Daniel Lysgård, Christian Røer (Markus Nygård fra 52.), Eirik Åsvestad - Martin Vinjor, Simon Marklund, Mathias Gjerstrøm (Alexander Håpnes fra 46.), Sander Røed - Ludvig Langrekken (Andreas Lundgren fra 29.), Gyuhwan Lee (Sondre Løvberg fra 46.)

Benken: Markus Nygård, Alexander Håpnes, Adrian Barosen, Andreas Lundgren, Sondre Løvberg og Jesper Gonstad.