Trenerduoen fortsetter

Jørn Ole Korslund og Knut Nordnes fortsetter samarbeidet rundt G19-laget også i 2020.

Annonse:

G19-laget, ledet av Jørn Ole Korslund og Knut Nordnes, har levert en solid sesong i Interkrets B i år. 

Laget kjempet om opprykk helt til nest siste serierunde. Til slutt havnet laget på en 2. plass, kun to poeng bak Bærum. 

Nå er det klart at trenerduoen fortsetter rundt G19-laget også i 2020. 

- Vi er veldig glade for at Jørn Ole og Knut fortsetter sammen også neste år, sier utviklingsansvarlig Erik Gusterud.

Og fortsetter:

- Jørn Ole og Knut jobber veldig godt sammen og utfyller hverandre på en bra måte. Begge har store KIL-hjerter og begge er flinke til å formidle og lære bort klubbens planverk og verdigrunnlag. Det har vært god systematikk over arbeidet. 

Sikrer kontinuitet

Neste år blir det tredje året duoen jobber sammen i KIL. Korslund er 29 år og ekte Kongsvinger-gutt. Nordnes er 62 år og har som kjent flere sesonger bak seg som KIL-spiller i Eliteserien. I tillegg var Trysil-karen assistenttrener for A-laget i 1992 og 1993.

Trenerduoen er begge tilknyttet NTG Kongsvinger. Sånn sett sørger trenerne for en svært god helhetlig oppfølging av KIL-juniorene.

- Jørn Ole og Knut har jobbet godt sammen i to år og går neste år inn i sitt tredje år sammen. Vi er veldig fornøyde med den kontinuiteten og stabiliteten de gir i klubbens spillerutvikling. De har over tid satt seg inn i klubbens systematikk og planverk, og jobber i samsvar med klubbens metodikk. Nå handler det om å ta nye steg i 2020, sier klubbens fagansvarlig Trond Amundsen.

Knut Nordnes forteller om en veldig morsom 2019-sesong. 

- Det har vært en kjempemorsom sesong, og det har vært veldig givende å jobbe sammen med Jørn Ole. Jeg hadde egentlig tenkt til å trappe ned litt, men etter å ha sett evalueringene fra spillerne, så fant jeg ut at jeg måtte ta ett år til, sier Knut Nordnes. 

Den tidligere KIL-spilleren fortsetter:

- Det er veldig moro med tilbakemeldingene fra spillerne og at klubben sterkt ønsker meg videre. Jeg er topp motivert for ett år til i KIL. 

Utfyller hverandre

Jørn Ole Korslund var en meget glad mann da nyheten om at Knut er med også neste år ble offentliggjort til spillerne på et møte mandag kveld. 

- Nå er jeg en veldig, veldig glad mann, sa G19-treneren, før han gikk inn på måten trenerudoen utfyller hverandre. 

- Vi går inn i det tredje året sammen og jeg har lært veldig mye av Knut. Han er en fin motvekt til meg og er en trygghet for gutta. Han er helt avgjørende for oss om det skal gå bra både utviklingsmessig og resultatmessig, om du spør meg. 

Trenerduoen ønsker å rette en stor takk til resten av teamet i utviklingsavdelingen og klubben for øvrig.

- Det er et kjempegodt samarbeid på tvers av lagene i KIL. Jeg og Knut har hovedansvar for G19-laget, men i tett samarbeid med Mathias (Åker Solstad), Trond (Amundsen) og Erik (Gusterud). Vi utfordrer og lærer av hverandre hele tiden. Vi må selvfølgelig også takke spillerne for hardt arbeid og stor lojalitet, avslutter Jørn Ole Korslund.

Korslund2019
Jørn Ole Korslund går på sitt tredje år som trener rundt klubbens G19-lag neste år. Unggutten fra Kongsvinger har hatt meget god utvikling som trener.
Nordnes2019
Knut Nordnes var assistenttrener i jubelåret 1992 og da KIL møtte Juventus i 1993. KIL-legenden fortsetter å jobbe med klubbens juniorgutter også neste år.

 

Annonse fra Obos-ligaen: