Uavgjort for KIL 2

Kampen mot HamKam 2 endte uavgjort. Det betyr at KIL 2 spiller i 4. divisjon også neste år.

Annonse:

KIL 2 tok ledelsen borte mot et ungt HamKam2-lag på Briskeby mandag kveld. Etter fem minutter scoret Niklas Castro 1-0 for KIL 2.

Men det var hjemmelaget som var best og farligst i førsteomgangen. HamKam 2 skapte flere store sjanser og scoret fortjent 1-1 like før pause.

Like etter pause scoret hjemmelaget igjen og det stod 2-1.

Men utover i andreomgang tok KIL fullstendig kommando og spilte ut hjemmelaget på godt vis. KIL 2-gutta skapte flere gode sjanser.

Peder Langbråten satte inn 2-2 med om lag ti minutter igjen å spille. KIL 2 kjørte på i sluttminuttene og hadde store sjanser til å score.

Dessverre ble et par store muligheter forspilt og det endte 2-2.

Siden Ottestad vant sin kamp er de nå vinnere av 4. divisjonsavdelingen. Vi gratulerer dem med opprykket. Det betyr at KIL 2 spiller i 4. divisjon også neste år.

HamKam 2 – KIL 2 2-2 (1-1)
Briskeby stadion
50 tilskuere

Mål: 0-1 Niklas Castro (5), 1-1 Sigurd Øverby (45), 2-1 Bowi Mang (52), 2-2 Peder Langbråten (81)

KIL 2 (4-4-2): Simen Lillevik – Sander Rønning-Hermansen (Johan Olsen fra 46.), Espen Nystuen (Eirik Dahl Åsvestad fra 63.), Markus Skjellum, Adrian Barosen – Daniel Lysgård, Sigve Ravnåmo, Andreas Kytiri, Niklas Castro (Sander Røed fra 46.) – Ludvig Langrekken, Mame Niang (Peder Langbråten fra 63.)

Benken: Peder Ruud Dingstad, Johan Olsen, Mikkel Nerland, Sander Røed, Peder Langbråten, Eirik Dahl Åsvestad