Uavgjort mot Engerdal

KIL 2 spilte 0-0 mot Engerdal på Heggeriset stadion søndag ettermiddag.

KIL 2 gjestet Engerdal på Heggeriset stadion søndag ettermiddag. Hjemmelaget vartet som vanlig opp med et flott arrangement og en masse engasjerte publikummere og frivillige.

Engasjement hadde Engerdal også på banen. KIL 2 fikk en tøff kamp fra første spark på ballen, men allikevel vart det KIL 2 som åpnet kampen best. Sigve Ravnåmo scoret etter om lag femten minutter, men dommeren annullerte målet på bakgrunn av at assistentdommeren mente at ballen hadde vært ute av spill.

Utover i omgangen bølget spillet fram og tilbake – og Engerdal skapte noen ålreite sjanser. Etter hvert fikk KIL 2 etablert mer spill, dog uten å komme til de helt store mulighetene. Det stod allikevel 0-0 til pause.

KIL 2 skapte noen gode muligheter i andreomgang, men maktet ikke å sette ballen i mål, selv om blant annet Mikkel Nerland var nære med sin avslutning på innsiden av stolpen.

Hjemmelaget fikk kun skapt litt trykk på dødballer og lange innkast, men defensivt ga de lite rom og stod på iherdig for at det skulle bli minst ett poeng.

KIL 2 hadde god kontroll på kampen, men maktet ikke å score, og da kunne dagens dommer blåse av 90 minutter pluss tillegg på stillingen 0-0.

Engerdal – KIL 2 0-0 (0-0)