Uavgjort mot Haugesund

KIL fikk tøff motstand av Hagesund i Nasjonal G18-serien i dag. Magnus Soleng sørget imidlertid for 2-2 og ett poeng minuttet før full tid. Foto: Ola Krogstad Sommer.

KIL-juniorene åpnet allerede i dag med sin første seriekamp i Nasjonal G18-serien mot Haugesund på Gjemselund.

Det var en tett, jevn og tøff kamp mot et fysisk godt og direkte Haugesund-lag.

De helt store muligheten uteble lenge, men etter 37 minutter fikk KIL ballen i nettmaskene. Jesper Holt la godt inn fra sin høyre kantposisjon. Inne i feltet var Sebastian Fjose Berg på rett sted til rett tid og pirket ballen i mål etter en uheldig inngripener av gjestenes keeper.

Etter hvilen snudde gjestene fra Rogaland kampen, først med en scoring etter 53 minutter og deretter etter 78 minutter.

KIL-gutta leverte imidlertid en god periode mot slutten av kampen, og ett minutt før full tid sørget innbytter Magnus Soleng for balanse i regnskapet.

Det var Jesper Gonstad som la inn fra venstresiden. Soleng tok mesterlig ned ballen på blindsiden av motsatt stopper og satte den i mål under gjestenes keeper. Kampen endte 2-2.

KIL - Haugesund 2-2 (1-0)
Gjemselund stadion
50 tilskuere

Gult kort: Oliver Sandberg og Jonas Aurland, KIL. Daniel Normann, Haugesund.

Mål: 1-0 Sebastian Fjose Berg (37), 1-1 Andreas Endresen (53), 1-2 Truls Burkeland (78), 2-2 Magnus Soleng

KIL (4-2-3-1): Ludvik Hoel - Markus Nygård, Oskar Kvisten (Jonas Aurland fra 46.), Filip Larsen, Jesper Gonstad - Alexander Håpnes, Jesper Grundt (Oliver Sandberg fra 79.) - Jesper Holt (Julian Olausen fra 79.), Oskar Moe (Anton Kvisten fra 56.), Sebastian Fjose Berg - Sondre Løvberg (Magnus Soleng fra 46.)

Benken: Amund Gjersøyen, Magnus Soleng, Jonas Aurland, Oliver Sandberg, Anton Kvisten og Julian Olausen.

IMG_3929
Tidlig start: KIL-juniorene åpnet sesongen med seriekamp i Nasjonal G18 allerede i dag, 19. februar.