Uavgjort mot topplag

Et ungt KIL 2-lag spilte uavgjort mot topplaget Kolstad på Gjemselund i vårsesongens siste kamp.

Annonse:

KIL 2-mannskapet kan gå inn i ferie med ett sterkt poeng etter at det endte uavgjort mot Kolstad på Gjemselund lørdag ettermiddag.

Hjemmelaget åpnet best i den stekende sommersolen, og etter 23 minutter fant Sondre Løvberg veien til nettmaskene.

Kolstad skape lite sjanser i førsteomgang og klarte aldri å spille ut det unge KIL 2-laget. På dødballer var gjestene imidlertid tunge og vanskelige å møte.

Både Jonas Bruusgaard og Eirik Dahl Åsvestad hadde brukabre muligheter til å øke ledelsen før pause, men det stod 1-0 etter 45 minutter.

Etter hvilen åpnet Kolstad klart best. KIL 2 skulle kanskje hatt straffespark etter en hands-situasjon tre minutter ut i omgangen, men dommeren lot spillet gå videre.

Gjestene utlignet til 1-1 etter 58 minutter. Etter det skapte laget jevnt og trutt med sjanser, før det jevnet seg ut de siste tjuefem minuttene av kampen.

KIL 2 maktet ikke å skape all verden offensivt, og kan takke sisteskanse Stian Bolstad - som leverte en strålende kamp - for at det i hvert fall endte opp med ett poeng i siste kamp før ferien.

KIL 2 - Kolstad 1-1 (1-0)
Gjemselund stadion
70 tilskuere

Gult kort: Magnus Soleng og Andreas Lundgren, KIL 2. Jørgen Lie og Sindre Veltun, Kolstad

Mål: 1-0 Sondre Løvebrg (23), 1-1 Jørge Lie (57)

KIL 2 (4-4-2): Stian Bolstad - Jesper Gonstad, Daniel Lysgård (Jonas Aurland fra 46.), Simen Aasmundstad, Adrian Barosen - Alexander Håpnes, Eirik Dahl Åsvestad, Jonas Bruusgaard (Magnus Soleng fra 72.), Sander Røed - Sondre Løvberg, Andreas Lundgren

Benken: Julian Olausen, Jesper Grundt, Magnus Soleng Anton Kvisten, Oskar Moe og Jonas Aurland.

IMG_0928
KIL 2 feiret etter 1-0-scoringen!
IMG_0882
Jonas Bruusgaard startet på midtbanen for KIL 2.
IMG_0895
Kaptein Eirik Dahl Åsvestad skapte en del trøbbel for gjestene fra Kolstad.
IMG_0913
Kongsvinger-gutten Alexander Håpnes i en tøff duell med en høyreist Erik Rotild på Kolstad.
IMG_0893
Simen Aasmundstad har i de to siste kampene spilt midtstopper. Vinstra-gutten har gjort sine saker bra!