Uavgjort på Gjemselund

KIL 2 klarte ikke mer enn uavgjort mot Verdal.

KIL 2 åpnet svakt hjemme mot Verdal søndag ettermiddag, og allerede etter fem minutter stod det 0-1 på Gjemselund etter et noe ustrukturert forsvarsarbeid.

Etter målet går banespillet sakte, og KILs første mulighet kom etter 14 minutter da Markus Aanesland smeller til fra kort hold. Dessverre for KIL 2 så går ballen i tverrliggeren.  Kort tid etter får han riktignok muligheten igjen, og fra omtrent 20 meter fyrer han av et skudd med sitt venstrebein som går lekkert inn bak Verdals sisteskanse, 1-1.

Etter 23 minutter fikk KILs unge talent muligheten igjen, og med sitt giftige venstrebein sendte han KIL opp i ledelsen 2-1.

Utover i første omgang så er det KIL 2 som styrer det aller meste, og spiller seg komfortabelt til flere gode muligheter. Sander Røed, Gyuhwan Lee, Ludvig Langrekken er utover omgangen i posisjon til å øke KILs ledelse, men ingen av avslutningene går i mål. Pauseresultatet var med andre ord 2-1.

Etter hvilen spilte Verdal seg mer og mer inn i kampen, og utlignet til 2-2 etter 57 spilte minutter. Etter utligningen svinger det mye fram og tilbake på kunstgresset på Gjemselund, og KIL 2 slet med å komme seg gjennom. Videre utover i omgangen er KIL 2 upresise og slet med å til et etablert spill.

På overtid fikk Sondre Løvberg en gedigen mulighet til å sikre seieren etter et godt innlegg fra Sander Røed. Headingen er dessverre upresis og går utenfor. Det ble omtrent det siste som skjedde i en usedvanlig svak 2. omgang. Kampen endte 2-2.

Av positive ting man kan trekke fram fra dagens oppgjør er debuten i 3.divisjon til både Peder Langbråten og Jesper Grundt. De kan begge bli viktige bidragsytere for et KIL 2 i sterk poengnød.

KIL 2 – Verdal 2-2 (2-1)
Gjemselund stadion
70 tilskuere

Mål: 0-1 (5.), 1-1 Markus Aanesland (16.), 2-1 Markus Aanesland (23.). 2-2 (57.)

KIL (4-3-3): Stian Bolstad – Jesper Aas Gonstad, Markus Nygård (Jesper Holt fra 86.), Daniel Lysgård, Martin Lundal – Mathias Gjerstrøm (Jesper Grundt fra 64.), Alexander Lien Håpnes, Sander Røed - Gyuhwan Lee (Jonas Rønningen fra 54.), Ludvig Langrekken (Peder Langbråten 45.), Markus Myre Aanesland (Sondre Løvberg fra 62.)

Benken: Philip Nyborg, Peder Engvold Langbråten, Jonas Rønningen, Jesper Andreas Grundt, Oskar Moe, Sondre Løvberg, Jesper Bergersen Holt.

IMG_5055
Gyuhwan Lee klarte ikke å sette ballen i mål.
IMG_5065
Markus Aanesland scoret to mål og var dagens beste KIL-gutt.
IMG_5075
Ludvig Langrekken var nest sist på KILs andre scoring i kampen.
IMG_5081
Sander Røed og KIL 2 måtte konstantere at det ble nok en kamp uten seier.
IMG_5102
Jesper Gonstad i aksjon på Gjemselund.
IMG_5106
Alexander Håpnes startet på midtbanen for KIL 2. Han er sønn av KIL-legende Pål Håpnes.
IMG_5117
Her scorer Markus Aanesland sitt andre mål for dagen. Begge ble scoret med venstre fot.