Utvider samarbeidet

Radio Kongsvinger og KIL Toppfotball har signert en ny og utvidet samarbeidsavtale. -

Annonse:

Et årelangt samarbeid tok et steg i en positiv retning denne uka da det ble klart at Radio Kongsvinger og KIL Toppfotball signerte på en ny og utvidet samarbeidsavtale.

- KIL er viktig for Kongsvingers identitet. KIL er viktig for næringslivet. Og akkurat det ønsker vi å støtte opp under, fortalte salgsleder Øistein Wien kort tid etter at avtale - og arenareklame - var på plass.

Radio Kongsvinger er en del av Lokalradioene i Innlandet der Wien er salgsleder. Sammen med Pål-Erik Berntsen, ansvarlig redaktør i radiokanalen, besøkte han Gjemselund mandag ettermiddag.

- Radio Kongsvinger har vært tilstede i mange år, og vi ønsker å kunne bidra der vi kan. Vi ser helt klart en stor verdi i å ha en samarbeidsavtale med KIL, og da muligheten for en spennende utvidelse dukket opp var vi veldig interessert i å være med på noe, fortsatte Wien.

Synliggjøring - og styrket samarbeid

Samarbeidsavtalen knytter partene enda tettere hverandre, og innebærer blant annet at Radio Kongsvinger profileres gjennom et godt synlig skilt på Gjemselund.

Avtalen innebærer også at KIL Toppfotball og Radio Kongsvinger styrker samarbeidet med tanke på produksjonen og rekkevidden til KIL-nytt hos begge parters plattformer. Radioen vil også i år direkteoverføre KILs seriekamper, og gir blant annet KIL sendetid for annonsering knyttet til årets hjemmekamper og annen relevant KIL-info.

IMG_9149
Utvider samarbeidet: Salgsleder Øistein Wien fra Lokalradioene i Innlandet, og Pål Erik Berntsen, ansvarlig redaktør Radio Kongsvinger.

- KIL er veldig enkle å forholde seg til, og vi må si at det hele har vært "hel ved", avsluttet Wien.

Les mer om Radio Kongsvinger på nettsidene deres.

Verdifullt samarbeid

Markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, var selvfølgelig smørblid over å ha fått på plass en utvidet samarbeidsavtale med Radio Kongsvinger.

- Radio Kongsvinger er et kjent navn for lokalbefolkningen, og de når ut til veldig mange i regionen. Det å styrke samarbeidet med en slik aktør er vi glad for.

Og fortsatte:

-  De ser verdien i oss, og vi ser verdien i et samarbeid med dem. Det ga oss et utgangspunkt som sørget for enkle forhandlinger jeg mener begge parter kan si seg godt fornøyd med, avsluttet Lundgren.

Radio Kongsvinger

  • Sender hver dag, hele uka, hele året på FM 100,8 i Kongsvinger, 102,7 i Sør- Odal, 104,4 i Nord-Odal og 105,6 i Eidskog. Se radiokongsvinger.no for andre måter å høre på oss. Vi sender live fotball, intervjuer/reportasjer fra lokalmiljøet og radiobingo hver søndag kveld samt nyheter og aktuelle saker mandag - lørdag. Vi er hele dagen på FM og hele døgnet på DAB+ og nettradio.

  • Aktuelt: Signert en ny og utvidet samarbeidsavtale med KIL Toppfotball.

Annonse fra Obos-ligaen: