Velkommen til nye kil.no

Velkommen til vår nye hjemmeside. Mobiltilpasset, enklere og med fokus på det viktigste - kampene og klubben (Foto: NTB Scanpix).

Annonse:

- Den nye hjemmesiden legger til rette for økt funksjonalitet og lettere tilgjengelig informasjon. Siden har fått seg et realt ansiktsløft som jeg håper vil gi alle en helt ny og bedre brukeropplevelse, sier Erik Gusterud.

Siden har fått seg et realt ansiktsløft som jeg håper vil gi alle en helt ny og bedre brukeropplevelse.

— Erik Gusterud

I dag lanserte KIL sin nye hjemmeside. 

- Den nye plattformen gir oss et rammeverk der vi kan uttrykke vår egenart. Kampene og klubben kommer i fokus, fortsetter Gusterud. 

Det er Netlife Research som leverer den nye siden. Designet er moderne med store, visuelt flotte flater i et responsivt vertikalt design. Sidene er svært mobilvennlige. 

Kampene i fokus

- Kampene kommer mer i fokus med en egen kampmodul. Denne modulen vil gi relevant informasjon og enkel tilgang til å kjøpe billetter, forteller Gusterud.

Nettsidene til klubbene skal forsterke KILs fokus og understøtte arbeidet med å få flere folk på kampene. En kampmodul med tre forskjellige modus - en før kamp, en under kampen og en etter kamp, er utviklet for å gi bedre tilgang på informasjon. 

For supporterne

I perioden frem mot jul skal alle klubbene i både Eliteserien og OBOS-ligaen løftes over på nye nettsider. De nye sidene har hatt et meget stort fokus på supporteren og ikke minst på brukervennlighet og at de er universelt utformet.

- Jeg håper og tror at den nye løsningen vil fungere godt for klubbene og partnerne - og er fortsatt litt spent på hvordan den blir mottatt av de som betyr aller mest: supporterne, sier Eirik Hafver Rønjum som har vært faglig ansvarlig fra Netflife Research.

- Sidene er enkle og oversiktlig. Bruken av større bilder og ulike moduler gjør at man kan spille mer på følelser og begeistring. Videoløsningen ser også meget bra ut, legger Gusterud til. 

Erik Gusterud er medie- og kommunikasjonsansvarlig i KIL.
Erik Gusterud er medie- og kommunikasjonsansvarlig i KIL.

Fortelle KIL-historien

Den nye hjemmesiden gir Kongsvinger IL Toppfotball nye muligheter til å fremme sin rikholdige historie på en spennende måte.

- Det er viktig å fortelle klubbens historie. KIL feirer 125 år i 2017 og det er mange historier å fortelle. Vi tar veldig gjerne imot tips og gode bidrag, sier Gusterud. 

For å komme til KILs nye historieside, trykk her

Løfte fram profiler

Men det er ikke bare gammel historie som skal fortelles. Det skapes også nye helter og profiler.

- Den nye hjemmesiden gir oss muligheten til å fremheve og skape profiler i mye større grad. Vi ønsker å fortelle historien i klubben. Vi skal være åpne og fortelle hva som skjer. 

Den nye siden har en hype-funksjon som kan brukes til å fremheve enkelte saker. 

Gi tilbakemelding

Vi holder på å flytte over og oppdatere informasjonen på siden, og leverandørene jobber fortsatt med å luke ut småfeil. Finner du noe som er feil eller savner noe, kontakt klubben (se kontaktinformasjon nedenfor). 

KIL er også alltid interessert i flere bidragsytere til å oppdatere hjemmesiden og KIL på sosiale medier. Ta kontakt om du er interessert i å jobbe for KIL!

Media og kommunikasjon
Erik Gusterud
erik@kil.no
+47 916 44 471

Annonse fra Obos-ligaen: