Verdifull erfaring

Et ungt juniorlag fikk tillit fra start i årets siste kamp i Interkrets B.

Et ungt juniormannskap fikk en perfekt start på kampen hjemme mot Strømmen.

Etter ni minutter stanget Even Haga inn 1-0 på en perfekt slått corner av André Bekkemoen.

Etter et drøyt kvarter kontret KIL-gutta godt, og Ludvig Støre Halvorsen spilte ballen videre til Mortaza Masi som avsluttet pent i mål til 2-0.

KIL ledet 2-0 til pause.

Etter hvilen knøt skoene hardere i andreomgang og kom ut som et helt annet lag. De stresset KIL-gutta når vi hadde ball og satte oss under press uten ball.

Til tross for det skapte ikke Strømmen all verdens av sjanser, før de fikk hull på byllen etter 77 minutter. Deretter snudde bortelaget kampen på få minutter.

Etter 79 minutter satt scoring nummer to i mål, før snuoperasjonen var komplett seks minutter før full tid.

KIL-gutta satte inn en real sluttspurt, men maktet ikke å utligne. Gjestene vant kampen 3-2, noe som betyr at de også holdt plassen i serien.

KIL - Strømmen 2-3 (2-0)